www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Varsator
20 ianuarie - 18 februarie

  Previziuni Varsator 2014  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


2014 este un an in care este bine sa va fixati tintele si sa indrazniti sa ridicati la rang de preocupare majora, pasiuni, idei, hobby-uri, care pana acum au reprezentat pentru dvs doar o joaca. Nu este favorabil sa analizati prea mult ce se intampla cu oamenii implicati in anumite domenii de activitate pe care le vizati dvs, ce fac altii sau cum s-au descurcat de-a lungul anilor, ci sa va concentrati pe ceea ce puteti face dvs. Sederea lunga a lui Marte pe semnul Balantei, un semn cu care va armonizati minunat, este pentru dvs, spre deosebire de alte zodii, un atu. Timp de sapte luni in 2014 plus inca una de la final de 2013, Marte va va ajuta, va va da curaj creativ si explorativ, indrazneala de a patrunde in domenii rare, de a va lupta cu prejudecatile, de a obtine cadre legale, chiar si pentru activitati ce nu exista int-un cod juridic al serviciilor oferite pe teritoriul unde doriti sa activati. Mai greu va fi cu cei care alearga dupa doi iepuri deodata si care nu vor reusi sa ia o hotarare cu privire la ce urmaresc in viata.
Marte in Balanta poate incurca studentii lenesi, care isi gasesc scuze sa nu duca la bun sfarsit niste examene. Pot exista si motive obiective, dar tineti minte ca vor fi doua sesiuni pe tranzitul lui Marte pe casa universitara si Varsatorii pot avea anul acesta mai multe restante ca altii, daca vor fi lenesi sau chiar risca sa se puna rau cu anumiti profesori.
Varsatorii vor sa calatoreasca, insa este bine sa stie ca aprilie si iunie poate veni cu blocaje in privinta calatoriilor, atat in tara, cat si peste hotare. Blocajele pot tine si de sanatate si de obligatiile de serviciu.
In privinta sanatatii anul incepe cu tranzite aglomerate pe axa sanatatii, un mic benefic, Venus care poate aduce remedii temporare la unele probleme ce au suparat Varsatorii, mai ales in privinta afectiunilor reumatice sau tot ce inseamna semne ale unei imbatraniri premature sau firesti, in asa fel incat martie sa aduca multumire legata de rezultate si de felul in care Varsatorii se simt sau arata. Tot pana in martie avem si Luna neagra pe casa sanatatii care creeaza erori medicale, motiv pentru care este indicat sa nu luati prea multe medicamente prescrise rapid de medic, ci sa va interesati ce puteti face pana in 5 martie, cand Jupiter promite vindecare sigura sau ajutor real venit de la medici, fara pripa de a propune tot felul de solutii radicale, mai ales unui pacient atat de atipic ca dvs. Jupiter ajuta pe segmentul sanatatii pana in 16 iulie.
Tot aceasta este o perioada minunata pentru Varsatori pentru a schimba serviciul, profesia, pentru a aplica pentru un serviciu dincolo de granitele tarii, cu atat mai mult cu cat Destinul va va tranzita incepand cu 22 martie, casa strainatatii, creand oportunitati departe de casa pentru multi dintre dvs. Nu excludem studiile sau cursurile legate de cunoasterea de sine ce nu au neaparat legatura cu plecarea dvs, cat au legatura cu evolutia dvs .
Cariera ramane bine aspectata chiar pana la sfarsitul anului, atata cat un Saturn aflat in pozitie culminanta va darui multor Varsatori apogeul lor profesional, fie prin recunoastere la actualul loc de munca, fie prin schimbari ce surprind placut Varsatorul, poate chiar schimbari generate de acele doua luni, ianuarie, februarie, de prezenta a Lunii negre pe casa muncii, care pentru unii pune capac activitatii curente, creand un nou orizont nebanuit.
Dupa 5 martie este bina sa fiti atenti pana in 16 iulie la relatii, plan conjugal, dar si procese, mai ales ca Marte in Balanta pe unii ii mai poate certa cu justitia. Mare atentie la afirmatile pe care le faceti, mai ales in aprilie si iunie. Puteti genera unele conflicte. Nu este bine sa se faca nunti si asocieri in aceasta perioada de 4 luni si jumatate. Dupa 16 iulie lucrurile se pot schimba simtitor in bine, de parca pana acum cel cu coarne si-ar fi bagat coada. Se poate ajunge la concilierea unor relatii, insa in mariajele afectate, Luna neagra va apasa pana la 27 noiembrie. Intr-adevar, Varsatorii au privilegiul de a ramane pe segmentul relatiilor doar cu Marele Benefic dupa 27 noiembrie pana in vara anului 2015, perioada ideala pentru nunti sau rezolvarea unor conflicte sau procese care i-au apasat. Cu toate acestea Jupiter poate aduce eliberare, divort in acele relatii in care Luna neagra a reusit sa faca foarte mult rau, un rau ireparabil, dupa parerea unora.
Dupa 27 noiembrie este bine sa fiti mai atenti cu banii dvs, sa nu faceti investitii o perioada, sa nu faceti vanzari, pentru ca puteti iesi in pierdere. Nu va intindeti mai mult decat va permiteti, nu credeti in proiecte-minune expuse de altii, ca sa nu va para rau dupa bani. Puteti insa investi in calatorii, concedii, caci Destinul ii va favoriza pe cei care vor sa afle cat mai mult in 2014.
Din 23 decembrie, atunci cand ia sfarsit partial tranzitul lui Saturn in Scorpion, Varsatorii vor continua sa fie favorizati astral, poate mai favorizati ca in ultimii doi ani, deoarece acest traseu saturnian vine cu un plus de libertate profesionala pentru ei, spre deosebire de constrangerea pe care a creat-o pana acum Saturn pozitionat in cuadratura cu Varsatorul. Pana acum ce s-a facut a fost cu efort, dar de acum inante, Varsatorii indrazneti vor ajunge si la independenta, poate chiar ajutati de Destinul care cauta pe tot parcursul lui 2014, ceea ce Varsatorul nu a gasit inca.Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.

 

22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2014
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro