www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Varsator
20 ianuarie - 18 februarie

  Previziuni Varsator 2015  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Ca in fiecare an, incepeti si 2015 cu o serie de planete pe un segment astrologic ce pe multi dintre dvs v-ar putea face sa va simtiti obositi sau lipsiti de chef. Ar fi bine sa va faceti un obicei in a programa o vacanta, chiar acum la inceput de an, acest sfat fiind valabil pentru oricare an de aici inainte.
2015 nu este un an atat de dificil ca 2014, chiar daca-l incepeti in forta, unii poate furiosi din anumite motive, care pot tine de ceea ce va inconjoara sau pur si simplu din pricina unui mod eronat de perceptie asupra lumii vazute din punctul in care va situati. Dificultatea lui 2014 a constat pentru cei aflati pe val in incordarea de a va mentine pe acel val, iar pentru altii a insemnat cedarea de a mai face fata unor presiuni sau ati fost pusi fortat in situatii limita.
2015 vine pentru cei care sunteti pregatiti sa faceti noi pasi in viata cu o dezvolare mai usoara si mai pasionala decat ambitia de pana acum. Intrati intr-o croaziera a vietii, in care cei inzestrati, curajosi, temerari, vor fi ajutati astral sa se afirme in domenii de activitate ce tin de ceea ce stiu ei sa faca cel mai bine. Posibil ca unii dintre dvs. sa nu aveti idee de ceea ce vorbesc acum, insa dati mai multa atentie felului dvs de a fi. Scrieti? Va petreceti timp in magazinele de haine sau pe site-urile online de shopping? Va place sa construiti prin casa sau prin curte tot felul de obiecte utile? Sunteti pasionati de calculator, astrologie, calatorii, politica, muzica? Si atunci de ce faceti altceva decat ce iubiti si la ce va pricepeti? Exista oameni ca si dvs care activeaza in astfel de domenii? Sunt oameni ca si dvs, care au urmat un drum, desigur.
2015 va ofera doua oportunitati: prima este de a va ocupa vestitul loc sub soare, fie si prin sustinerea unor oameni care va vor ajuta, crezand in potentialul dvs, ori prin efort strict personal, a doua cale deschizand pofta de a invata, explora, descoperi, calatori, aspect obligatoriu pentru cei care vor altceva in viata. 2015 nu trebuie sa fie un an letargic, ci unul in care sa simtiti pasiunea de a va reinventa. Unii dintre dvs pot deveni chiar maestri pentru altii, adica saltul ar fi sa va asumati ca deveniti un formator de opinie, un om care de acum incolo ar putea inlocui gasca de prieteni, cu o solitudine in mijlocul unei mase mai mici sau mai mari de oameni care are nevoie de priceperea sa.
Cei mai tineri sau mai putin ambitiosi veti avea tot felul de lectii de invatat de la persoanele apropiate, prieteni, cunoscuti, lectii folositoare, dar uneori greu de inteles, ceea ce va duce la o selectie automata a prietenilor in urmatorii doi ani si jumatate. Tot tinerii care stau acum in fata portilor unor universitati si nu stiu ce sa aleaga, este ideal sa aleaga ce le place si simt ca vor avea puterea sa faca toata viata, chiar daca nu va fi asa, supusi fiind schimbarilor permanente, in detrimentul sfaturilor parintesti de a urma o cariera sigura, ce-o mai fi insemnand sigur in ziua de azi. Septembrie vine cu dificultati de alegere a acestui drum, asa ca este bine sa va ganditi pana atunci, iar din septembrie incolo, daca veti avea impresia ca ati hotarat gresit, sa nu va pripiti in a face schimbari decat dupa un an.
Intre jumatatea lui iunie si cea a lui septembrie, sunteti propusi pentru functii de conducere sau vi se ofera ce 2014 nu a apucat sa va dea, din punct de vedere profesional, adica…recunoastere.
Nu faceti investitii proaste pana in august, evitati sa primiti bani nemunciti, nu va bucurati prea tare daca cineva va ofera ceva, ca nu stiti ce vrea sa cumpere de la dvs,  nu treceti bunuri pe numele dvs, care nu va apartin, in situatii care presupun asa ceva. Pana in august mai pot exista blocaje financiare, dar numai pana in august, apoi veti avea chiar o perioada buna pentru investitii, credite, profituri, ce au legatura si cu lansarea de care v-am povestit mai sus. Veti castiga bani sau veti obtine mosteniri pe care le veti putea reinvesti. Veti renunta la dependente financiare ce va tin in lant si o veti lua pe drumul dvs, chiar si cu frica inainte, munca multa si sacrificiu.
Atentie pana in august la intoxicatii, boli cu transmitere sexuala, cei care obisnuiti sa schimbati des partenerii sau aveti idei interesante despre metodele de protectie. Nu este o perioda ideala pentru operatii si anestezii. Nu luati medicamente de capul dvs.
2015 este in schimb anul ideal pentru casatorii, cel putin cununiile civile facute pana in 12 august.
Programati-va concedii in strainatate de preferat pana la sfarsit de august si fiti atenti in martie si aprilie, date fiind eclipsele, toti cei care stati pe drumuri. Nu strica sa aveti ceva bani in plus la dvs si nu toti pe acelasi card.
Nu este vorba de un an greu, chiar daca asa va va parea retrospective in anii urmatori. Este mai usor pentru ca aveti forta.Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.

 

22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2015
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro