www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Taur
21 aprilie - 20 mai

  Previziuni Taur 2016  

21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


In viata multor Tauri au aparut deja semne de schimbare, mai mult sau mai putin evidente. Cei mai conservatori sau refractari in fata transformarilor, actiuni firesti ale existentei umane, inca se indoiesc de ele. Transformarile sunt de multe feluri, mai mari sau mai mici, decizii de tot felul, care au menirea sa schimbe cursul vietii, dar acum vorbim de ceva serios, despre a invata din puterea dvs de transformare, actiune ce are loc pana in decembrie 2017. Anumite situatii le veti hotari dvs, altele va vor lua prin surpindere, insa timpul nu mai este chiar aliatul dvs si spun asta tocmai pentru a deveni cat mai increzatori,  in etapele noi si frumoase ce urmeaza in viata dvs. Aspectul benefic, mai amplificat in martie, dintre Saturn din Sagetator, cel care va schimba acum viata, si Uranus, este ceea ce indica faptul ca metamorfoza are loc intai in constiinta dvs, asa ca trebuie sa analizati atent ceea ce simtiti si sa nu va indoiti de instinctele dvs. Vor aparea multe indoieli, frici si ganduri secundare, cu precadere in iunie, care vor scoate la suprafata cele mai joase vibratii din dvs, atasamente fata de situatii sau relatii defavorabile, nesiguranta, teama de singuratate, teama de varsta sau neincrederea in propriile forte, insa va trebui sa plecati la un drum si sa inaintati pas cu pas.
Transformarile se pot referi la multe compartimente ale vietii dvs. Unii aveti nevoie de un job, pentru ca depindeti de cineva financiar, fie parinti, fie de o relatie, altii aveti nevoie de mai multi bani, pentru ca nu va permiteti  anumite investitii, altii vreti sa iesiti dintr-un parteneriat sau dintr-o casatorie, altii v-ati abandonat prea mult timp in influenta cuiva si ati pierdut controlul asupra propriei vieti sau altii vreti sa scapati de un viciu, de kilograme in plus si dorintele dvs de schimbare pot continua spre cele mai bizare idei. Pur si simplu puteti avea nevoie de aer proaspat si chiar si o schimbare de look v-ar prinde bine.
Exista o categorie de Tauri care probabil nu vor simti nimic referitor la o anumita schimbare si din pacate aceia pot simti blocaje, pierderi sau amenintari si asta pentru ca in cazul lor, schimbarea vine mai agresiv, pana vor ajunge si ei sa realizeze ca merg pe un drum infundat.
In cazul altor Tauri nu este vorba despre o schimbare reala, ci despre una spirituala, un salt al constiintei, mai ales sustinuta de problemele ultimilor ani cand este posibil sa fi suferit anumite probleme de sanatate, pentru care s-a simtit nevoia unei intelegeri la nivel inalt. Sa spunem ca un Taur necredincios, incepe sa simta dorinta de a acorda mai multa importanta bisercii si de aici se pot schimba multe altele in viata sa.
Taurii care au firme sau care au intrat in 2016 cu datorii trebuie sa stie ca este bine sa si le plateasca sau sa incerce sa o faca. Exista uneori in mentalitatea taurina ideea ca doar ei au dreptate, mai ales cand vine vorba despre bani. Ce ne facem insa, ca banii fac si ei parte dintr-un sistem valoric, cu multe alte componente necuantificabile intotdeauna in bani. Saturn este ca un scadentar care poate “popri” banii celor care au tot felul de “datorii” chiar si morale. Atentie tot anul, dar in special martie, aprilie, mai, august si septembrie, atunci cand si Marte se alatura lui Saturn si situatia poate deveni virulenta in privinta banilor datorati sau celor pe care ii puteti cheltui ori pierde in investitii proaste sau imprumutand cui nu trebuie .
Despre cei care nu vor bataie de cap, se poate spune ca vor fi pregatiti sa renunte la conflicte, renuntand ei insisi la bani sau o parte din proprietati , in favoarea altora si pe acestia i-as felicita, pentru ca procesul transormarii mai sus amintite ar avea loc mai usor. 2016 este si asa destul de tensionat din cauza tranzitului lui Marte in Scorpion, zodie opusa Taurului, care va actiona ca un factor provocator in ianuarie, februarie,  iunie si iulie pe segmentul relatiilor, casatoriilor, parteneriatelor sau proceselor, acolo unde acestea exista sau ati sti ca va vizeaza ceva in sensul acesta. Deci iata ce poate genera o cheltuiala mare si anume, un litigiu cu cineva. Daca faceti parte din categoria celor care desi au gresit, nu pot recunoaste sau intelege diferenta dintre efect si cauza care poate avea un inteles mult mai abstract, atunci situatia se poate complica si datoriile sau pierderile se pot amplifica.
Segmentul proceselor sau conflictelor, precum si cel financiar este prost aspectat in 2016 si nu putem vorbi de o ofensiva a dvs si mai degraba fie de defensive, fie de renuntare. Asa ar fi cel mai intelept si de aceea scriu aceste randuri. Practic Marte intra chiar din 3 ianuarie in Scorpion, zodiac opusa si provocatoare a Taurului, dar si Luna neagra din 21 mai si ramane pana la sfarsitul anului, ceea ce inseamna ca daca ati apucat sa intrati intr-un conflict cu cineva, chiar si cu propria sotie sau propriul sot, razboiul orgoliilor poate fi in cazul unora de neoprit.
Sunt si situatii, in care Luna neagra, aflata pe casa parteneriatelor,  actioneaza subtil, precum ar face o cartita care roade pe dedesubt si vor fi Tauri care la sfarsitul anului, uitandu-se peste acest horoscop vor spune ca m-am inselat. Este nevoie de profunzime si subtilitate pentru a vedea in ce fel o forma de manipulare poate veni de la un partener, chiar si cu vorba dulce, mai ales cand un Taur se afla in deplin proces de transformare si constientizare a propriului potential si partenerul de viata il “domoleste” spunandu-I impaciuitor ca “nu are nevoie de nicio schimbare”. Asadar atentie la ce simtiti dvs si evitati sa va lasati influentati. 
Acelasi lucru il atrag ca semnal vis-a vis de orice gen de parteneriat ar putea fi semnat in 2016. Anul este iarasi prost pentru asa ceva. Cum este prost pentru nunti. Daca as fi Taur nu m-as cununa civil in 2016, as amana pentru 2017.
Este un an insa extrem de bun pentru copii si pentru iubire. Pot aparea copii in cuplurile casatorite sau chiar si in cele necasatorite. Daca doriti acum sa conciliez biserica cu ceea ce spune astrograma, n-am s-o fac. Va puteti indragosti, dar atentie la martie si septembrie atunci cand pe axa sentimentala vor fi eclipsele si se pot intampla situatii ciudate, atat in sensul bun, cat si in sensul mai putin bun. Destinul se afla pa casa copiilor si a iubirii, asadar apar copiii predestinati si iubirile predestinate. Va indragostiti si veti fi iubit.  Jupiter, Marele benefic il aveti aici pe segmentul sentimental pana in 9 septembrie si Sensul vietii ramane tot anul. Prietenii se vor imputina sau nu toti vor fi de acord cu alegerile dvs sentimentale, dar sa stiti ca si asta face parte din transformare. As spune ca pentru iubirile adevarate este nevoie si de putin sacrificiu si multe vor fi putin puse pe stand-by, ca sa puteti construi ceva solid cu persoana iubita. Daca sunteti si foarte tineri, atunci aveti tot timpul din lume sa treceti si prin mici sacrificii, indiferent de natura acestora. Poate cunoasteti pe cineva care momentan nu este in tara, poateare probleme cu legea, poate trebuie rabdare sa inchideti alte relatii si cate si mai cate.
2016 este anul in care relatiile subrede se rup si se sudeaza temeinic altele noi, bazate pe iubire si daruire. Cei care vor fi la a doua relatie serioasa sau se afla dupa un divort, trebuie sa incerce sa nu mai repete aceleasi greseli, sa fi invatat ceva din trecut si sa aiba grija sa nu suprapuna relatiile, adica sa dea cu “adulter” in sensu e “virgula”, ca atunci iar ne incurcam. Transformarea inseamna ca inceputul urmeaza dupa teminarea definitiva a unei situatii precedente. Asa este frumos, decent si moral, mai ales cand aveti copii.
Aveti grija ca relatiile amoroase legate la locul de munca cu colegi de serviciu va pot crea probleme pana pe 21 mai.
O situatie complicata o au deci Taurii prinsi intre doua relatii, intre vechi si nou. Intre atasamentele de orice gen si tentatia iubirii si eliberarii. Pentru ca planetele rele par sa stea in zona relatiilor vechi, cam de acolo vin si amenintarile care ar fi menite sa ii determine pe Tauri sa stea pe loc, prizonieri. Important in aceasta situatie este sa fiti morali si sa realizati ca probabil dificultatea de a iesi din trecut se datoreaza si greselilor dvs de a fi fost prea puternic lipit de altcineva, fie el si partener de viata luat cu acte. 2016 este o pledoarie pentru independenta dvs.
Sanatatea mai este cu probleme pana pe 21 mai si poate unii au avut de prin 2009-2010 aceleasi probleme, altii altele, diferite, poate chiar survenite datorita unor accidentari. Important este ca la inceputul anului scapati de sub amenintarea lui Marte care aduce risc de operatie, care poate chiar s-a produs deja, iar pe 21 mai Luna Neagra iese si ea din zona sanatatii si finalizeaza o perioada tulbure de invartit in jurul cozii pentru a cauta denumirea unei boli cu mai multe fete. La extrema opusa, din 9 septembrie, Jupiter intrand pe casa sanatatii va ajuta sa va vindecati, in sfarsit, sa gasiti medici buni, solutii si daca va propuneti o interventie pentru 2016, care nu arde, as zice ca din septembrie este mai bine sau cel putin dupa 21 mai, ca sa nu avem de-a face cu erori medicale. Atentie la coloana, oase, ligamente, rinichi, sinusuri, dar si boli poate mai serioase care pot afecta ficatul. Sanatatea va impune restrictii pana prin toamna.
Tot luna septembrie vine cu noi sanse pentru activitatea profesionala, iar cei care au prins vibratia schimbarii pot chiar sa isi incerce marele noroc intr-o activitate plecand de la un hobby sau o abilitate nativa. In rest fiecare ar trebui sa isi resolve problemele profesionale, mai ales ca Luna neagra scoate la iveala pana la sfarsitul lunii mai tot ceea ce nu va mai place la ceea ce faceti, dandu-va suficienta energie sa credeti intr-o schimbare radicala.
Redescoperiti in 2016 bucuria, pasiunea ce trebuie presarata in orice intreprindeti.

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2016
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro