www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Scorpion
23 octombrie - 21 noiembrie

  Previziuni Scorpion 2015  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


In mod cert 2015 este anul eliberarii pentru Scorpionii care s-au simtit, cumva,  in ultimii doi ani trecuti prin toate examenele vietii. Trebuie sa mai punctez perioada cuprinsa intre mijlocul lui iunie si mijlocul lui septembrie 2015 ca reprezentand o reexaminare pentru cei care inca nu au inteles de ce trec prin ce trec. Scoprionii au obiceiul, dupa cum se stie, nu toti, ce-i drept, de a gasi nod in papura sau responsabili pentru nereusitele lor. Ultimii doi ani, insa au fost strict pentru a le testa fortele lor, in conditiile unui decor de jungla, in care nu poti da vina nici pe leu, nici pe pantera. Cu cat mai repede realizati ca dvs sunteti sursa propriilor examene, cu atat mai usor Saturn va da nota de trecere si pleaca din sala dvs de curs. Exact ca in cazul examenelor, subiectele pot fi diferite. Doar in vara va trebui sa mai incercati un mic obstacol sau sa il ocoliti, daca aveti pregatirea necesara. In ultimii ani vi s-a cerandu-vi-se o transformare radicala, ati trecut si de buna voie, dar si siliti prin aceasta perioada. Schimbarea s-a referit la mentalitate, la pregatirea profesionala, la aspiratia spirituala, poate mai putin la anumite relatii ce trebuiau reanalizate.
Avand in vedere ca 2015 este un an exceptional din punct de vedere profesional pentru dvs, aveti grija macar de data aceasta sa nu ratati ocaziile. O spun clar si raspicat: tinand cont de destinul dvs plin de neprevazut, uneori trebuie sa fiti cu un pas inaintea schimbarii si sa invatati, de ce nu, meserii noi. Orice forma de incapatanare si de tendinta de a da vina pe un SISTEM care nu functioneaza, va intarzie si va lasa in drum. Nu uitati ca si dvs puteti fi surubelul  lipsa care poate face ca SISTEMUL sa functioneze.
Unii Scorpioni pot deveni “maestri” in 2015, adica ajung la un nivel social, profesional de invidiat, de unde nu-i mai da nimeni jos niciodata. Maestria consta in a lua cele mai bune decizii, asa incat sa spuneti la sfarsitul anului, ca anul profesional s-a incheiat peste asteptarile dvs. Fie ca apar propuneri, pe plan professional, fie ca dvs sunteti cei care cauta, fie va vin idei marete si de o profunda creativitate, nu va puteti plange ca 2015 este sarac in oportunitati. Daca o faceti, sunteti ori carcotasi, ori chiar nu faceti nimic pentru viata dvs.
Pana si pe cei fara prea multa ambitie ii poate ajuta sa aiba propriile afaceri, pe cei care depind de altii ii determina sa devina independenti, iar pe cei certati cu legea ii poate aduce pe calea cea buna, gasind un serviciu decent.
Carieriristii, artistii, free-lanserii, cei care asteapta pozitii de conducere au mari oportunitati pana la miez de august 2015. Noii liberi intreprinzatori se pot lansa doi ani si jumatate de aici inainte.
2015 poate aduce si investitii, insa acestea trebuiesc facute cu precautie si cu consiliere. Nu e anul in care se arunca cu banii, ci anul in care fie se economiseste, fie se investeste inteligent.
Protectia pentru cei care risca mult nu este foarte buna. Luati-va masuri de precautie in tot ceea ce faceti. Cunoasteti-va dusmanii, nu va mai faceti dusmani noi, invatati din greselile altora, paza buna invinge primejdia rea. Lipsa de protectie se poate simti pana in august. Nu imprumutati bani prietenilor, nu va deschideti sufletul prea mult si fiti precauti cu prietenii noi tot pana in august. Rugati-va si bazati-va pe credinta! Dupa august, din contra, se poate pune problema ca puteti fi ajutati, sustinuti, sfatuiti bine sau chiar va puteti face noi prieteni.
La sanatate trebuie sa fiti atenti pana in octombrie, pentru ca pe segmentul sanatatii avem si eclipsele din martie, aprilie si septembrie, cu precizarea in in prima jumatatea a lui septembrie nu este bine sa luati decizii majore legate de sanatate, dar nu numai. Si in 2015 o serie de Scorpioni poat ajunge la medic cu probleme aparute brusc si pentru care trebuiesc luate decizii rapid. Evitati si influentele din partea unor persoane care “va vor binele”, asteptati si informati-va mai mult.
De asemenea fiti atenti cu ceea ce ascundeti. Daca ascundeti, asta inseamna ca uneori nu este bine si daca nu este bine, incercati sa schimbati ceva.
Puteti experimenta iubiri interesante, karmice, halucinante, dar este greu de inchegat ceva in 2015, desigur, nu intra in discutie relatiile vechi, care pot continua fara probleme.
Pentru ca iulie este o luna de concedii, atentie la calatorii, viteza sau peripetii pe drum.
2015 este un an in care va faceti “pasaport” nou! 

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.

22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2015
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro