www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Scorpion
23 octombrie - 21 noiembrie

  Previziuni Scorpion 2014  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Pana la 22 martie cat Destinul se mai afla inca pe semnul Scorpionului este important sa se puna accentul pe actiunile personale si schimbarile determinante pe care le puteti initia, pe care le simtiti necesare, fara sa va mai bazati pe presiunile ce pot veni din exterior. Destinul inca poate declansa pentru dvs. etape importante legate de iubire, copii, casatorie, admiteri la facultate, achizitii sau orice realizari ce conteaza pentru dvs. De asemenea va puteti desprinde de relatii putrede, atata vreme cat aveti Karma pe casa mariajului sau a partenerilor cu care ati mers pana acum. Fiecare trebuie sa stie ce inseamna “putred”, nu este situatia per genere la Scorpioni, dar in anumite cazuri, nu se mai poate, devenind un razboi, ura si chiar distrugere reciproca. Este un moment al innoirii si dvs. sunteti cea mai relevanta zodie in privinta renasterii spirituale.
 Puteti si aveti forta necesara sa luati decizii, ceilalti va resimt ca pe un adversar redutabil si asta o arata harta astrala, prin faptul ca Marte, unul din guvernatorii dvs se va afla intr-un tranzit extrem de lung prin semnul Balantei, zodie pozitionata in zona incercarilor pentru dvs. Acest fapt poate genera intre 8 decembrie 2013 si 26 iulie 2014, deci 9 luni, comparativ cu 2 luni cat ar fi fost un tranzit normal, fara retrogradare a lui Marte, dusmani, invidii, pe care in prima faza nu le veti constientiza, insa le veti descoperi, precum veti avea si capacitatea de a lupta impotriva lor, poate chiar prin iertaresau ignorare, dupa 22 martie, atunci cand si Destinul va rula un an si jumatate pe aceasta casa a incercarilor, dar si a evolutiei si iluminarii prin daramarea obstacolelor intalnite.
Fiecare Scorpion ar trebui sa stie pentru ce poate fi invidiat sau chiar detestat. De aceea, aceia dintre dvs care pana acum nu ati invatat sa aveti o cenzura in privinta lucrurilor spuse “pe nume”,  insa intr-o forma putin mai dura, decat o pot accepta unii, este bine a stiti ca puteti intampina aceasta situatie, prin domolirea energiilor. Tocmai spuneam ca este indicat sa va ocupati de dvs, de viata dvs personala, de imaginea si ideile dvs. Saturn aflat si el in Scorpion va solicita o maturizare, o aplecare mai constientizata catre a invata si a va specializa intr-un domeniu, adica folosirea energiei dvs pentru a face ceva util. Este bine sa stiti ca multi Scorpioni inzestrati cu acel fler nativ de detectiv si cautatori de informatii in cele mai adanci si intunecare cotloane, de multe ori il utilizeaza gresit, in timp ce ar putea sa foloseasca in tot felul de meserii utile societatii, de la politist, jurnalist de investigatii,psiholog, ezoterist etc.
Aici ar trebui sa va ajute Jupiter aflat pe o casa astrologica ce tine de studii, chiar studii universitare, aviz tinerilor Scorpioni care vor beneficia din plin anul acesta pe perioada examenelor si a inscrierilor la facultate, avand posibilitatea sa mearga spre o meserie adecvata, nu doar sa bifeze o intrare la facultate. Si ca sa inchei acest capitol al studiilor, pana pe 5 martie mai pot exista confuzii, datorita dublei prezente si a lui Jupiter care va ajuta sa alegeti, dar si a Lunii negre, pe sectorul studiilor, care va determina sa faceti pasi inapoi, poate si din pricina interventiei altora care va descurajeaza. Insa din 5 martie pana in 26 iulie aspectele sunt minunate, veti avea success la examene, iar multi veti obtine burse si veti putea pleca la studii in strainatate. Strainatatea si calatoriile atat in interes de serviciu, cat si pentru vacante, arata minunat pana la vara, deci nu numai in vederea studiilor, si daca vreti sa faceti o calatorie mai indepartata, intr-o tara calda si exotica, e mai bine sa mergeti dupa 5 martie, ca sa evitati peripetiile.
Revenind la Marte in Balanta, care formeaza si tensiuni cu celalalt guvernator al dvs, Pluton, arata crizele dvs. In unele cazuri, pot exista controale, divorturi greoaie, cu conditii absurde, unde ura a luat loc iubirii de altadata si poate chiar cercetari penale ori dvs sa fiti citat ca martor intr-o astfel de ancheta, inca un motiv sa va intrebati daca este bine sau nu este bine sa loviti intr-o anumita persoana, fie ea si vinovata. Sigur ca veti avea indoieli, sigur ca umbrele nu vor lasa pana la vara sa se vada limpede adevaratele intentii ale oamenilor. Important ramane sa NU generati dvs aceste conflicte. Fiti mai domol, fiti moral, evitati adulterele, ilegalitatile, nu va puneti pielea in bat pentru nimeni, nu semnati si nu girati pe nimeni, faceti ce aveti de facut cu simtul dreptatii, dar si cu masura bunului simt, lasati pentru alta data lucrurile acide pe care le puteti spune la adresa altora, in asa fel sa nu-i starniti, chiar daca ati descoperit ceva nemaiintalnit si vreti sa demonstrati cat de agil sunteti. Exista riscul de a se intoarce impotriva dvs exact acest aspect si de ce nu, interlocutorul dvs poate fi un om cu doua fete, care utilizeaza informatiile furnizate de dvs, pentru a va pune in garda adversarul.
Marte intra in tensiuni destul de puternice in aprilie si iunie, atunci cand el poate genera si probleme medicale. Atentie la cei care va stiti cu afectiuni, caci de obicei Marte aduce operatii. Cu siguranta, Marte nu va aduce si operatii si dusmani, insa la fiecare se manifesta diferit, in functie de campuri isi atrage.
Sa explicam putin. Marte isi formeaza energiile in prima jumatate a anului pe un fond de agresivitate. Un fel de bumerang, care aduce inapoi Scorpionului ce a semanat. Cu cat Scorpionul a fost mai agresiv sau s-a bagat in viata altora si a facut rau cu voie sau fara voie, cu atat acest aspect va fi mai dur, insa nu toata lumea este la fel. In cazul Scorpionilor mai cuminti, nu trebuie sa exista temeri, ci doar pot exista dezamagiri referitoare la actiuni ale unor persoane, care nu vor fi tocmai oneste vis-à-vis de ei.
Scorpionul isi va recapata puterile, chiar unii vor demonstra ca nu au inteles nimic, atunci cand dupa 26 iulie, Marte vine val vartej in Scorpion si ii determina, dupa ce vor invinge cativa inamici sa se lanseze, din nou, in tot felul de atacuri. Deh…noi sa fim sanatosi!
Intre 5 martie si 16 iulie, atentie la autoritati, sefi, tati mai duri si impunatori. Nu sunt luni atat de relevante, cat va joaca feste o serie de intamplari si spun asta, caci din iulie incolo, Jupiter vine sa aduca lumina, speranta si succes profesional. Avand in vedere ca Destinul si Saturn pe Scorpion au menirea sa va ajute sa va regasiti ca si peronalitate, se poate spune ca acest lucru se poate rasfrange pozitiv asupra profesiei din vara incolo, timp de un an, poate chiar mai mult din 27 noiembrie 2014, atunci cand iese Luna neagra si ramane doar Jupiter sa ajute sa va realizati cele mai frumoase vise legate de cariera. Deci profesional, perspectiva este mai mult decat buna, trebuie doar sa vreti si sa fiti pregatiti de schimbare.
Din 23 decembrie Saturn iese din semnul Scorpionului, speram dupa o perioada in care l-a ajutat pe Scorpion sa-si  inteleaga lectia vietii, va intra in Sagetator, dar va avea o revenire in 2015, intre jumatatea lui iunie si jumatatea lui septembrie. Planetele se vor armoniza foarte frumos pentru Scorpionii intreprinzatori si care vor sa faca investitii, insa care nu trebuie sa inteleaga prin asta o hazardare de a lua multi bani imprumut pentru asta, ci trebuie sa existre o decizie matura, asumata, sa plece de la un minim investit si sa creasca afacerea treptat. Saturn pe casa banilor cheama la precautie, cautarea unor orizonturi noi, poate pentru unii chiar dincolo de granitele tarii, activitati importante, care chiar daca nu sunt afaceri, pot invata Scorpionul in urmatorii doi ani si jumatate, cum se castiga banii. Se pot face investitii sau se pot economisi bani pentru investitii viitoare. 

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.

22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2014
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro