www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Rac
22 iunie - 22 iulie

  Previziuni Rac 2014  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Auspiciile sub care intra Racul in 2014 sunt aceleasi, care combina aspectele pozitive cu cele mai putin pozitive, mostenite de la 2013. Acest amalgam realizat de tranzitul combinat dintre Marele benefic, Jupiter si Luna neagra deopotriva, a reusit sa bulverseze Racul, fie prin crearea unei stari de confuzie in care acest nativ nu a mai stiut care este diferenta dintre bine si rau, fie prin alternarea de situatii unele vizand mari realizari, altele surprinzand mari dezamagiri, greutati, incercari, in asa fel incat Racul, nici nu apuca sa se bucure bine de o realizare, ca intampina numaidecat o problema cu efect de anulare a bucuriei sale. Pana pe 5 martie cand Racul va fi binecuvantat in a ramane sa gazduiasca doar Marele benefic pe teritoriul sau, o poate tine tot asa. Cum sunt Racii sensibili, aproape ca ar fi putut si pot in continuare ajunge la concluzii oculte legate de ghinioanele lor si de faptul ca nu se pot bucura pe deplin de ceea ce realizeaza. Jupiter si Lilith impreuna, mai pot crea inca si tendinte extreme de comportament.  Adica ceilalti va percep altfel decat va stiau. Unii nu inteleg de ce vorbiti intr-un fel, de ce va comportati altfel, de ce sariti dintr-o extrema in alta fara motiv, ce se intampla cu dvs de va aratati o latura de loc pe placul lor. Pot fi situatii in care lumea nu va intelege, dar sa stiti ca nici dvs nu va comportati mai transparent. Ce este de facut? Ei bine, trebuie doar putintica rabdare!
Sa mai spun odata: din 5 martie scapati de ghinion si ramaneti doar cu norocul! Ce inseamna asta? Norocul poate sa va surada in viata personala, de familie, poate veni cu realizari majore, eliberarea de sub niste tipare vechi care v-au facut sa va simtiti prizonier, terminarea unei epoci negre din viata dvs, rezolvarea unor situatii pe care nu credeati sa le mai vedeti solutionate, pierzandu-va speranta.  Veti fi cu adevarat fericiti. Cel putin pana pe 16 iulie cat ramane Jupiter in Rac, zodie in care aceasta planeta cu influente pozitive, este si foarte eficienta. In aceste aproximativ 4 luni si doua saptamani  puteti programa evenimente importante, mai ales ca din 6 martie Jupiter isi termina retrogradarea, la fix, cum s-ar spune. Puteti afla ca urmeaza sa dati nastere unui copil, alte femei, insa pot naste, cu atat mai mult cu cat pana la 22 martie inca de afla destinul pe casa copiilor. Racii singuri isi pot gasi iubirea, altii isi pot lua o casa, dar cate si mai cate impliniri, care va pot umple sufletul de bucurie sau va pot relaxa mintea, daca ati avut o incordare si o indoiala, ca ceva pe care l-ati fi dorit mult sa se realizeze sau sa se rezolve, ar fi putut risca sa nu aiba un deznodamant favorabil.
Desi am spus ca scapati de Luna neagra care a stat din iunie 2013 pe zodia dvs, totusi nu scapa si Universul de ea. Asadar incepand cu 5 martie fiti atenti ce faceti cu banii si cat cheltuiti, caci acolo este noua provocare pana la 27 noiembrie 2014. Nu sunt motive de ingrijorare decat pana in 16 iulie, atunci cand tot pe casa banilor dvs intra si Jupiter, asa incat se poate spune despre 2014 ca poate fi si anul marilor realizari materiale, dar si al marilor prostii comise poate din dorinta de a demonstra ceva, atata vreme cat Luna neagra va traversa opulentul Leu. Puteti face investitii, va puteti mari veniturile, puteti face afaceri bune, insa si mai bine vor sta lucrurile din 27 noiembrie incolo, atunci cand acest sector al banilor va ramane doar cu Jupiter, pana in vara lui 2015.
Cheltuielile pot veni pentru Raci si din directia familie, casa. Racii care isi maresc familia, dupa 22 martie atunci cand Destinul intra pe camin, cu siguranta se pot gandi sa se mute intr-o casa mai mare. La casa se pot gandi si Racii care nu fac copii sau Racii care au deja o casa, insa doresc sa ii aduca imbunatatiri. Pana in 26 iulie, insa, intr-un tranzit lung si sinuos se afla si Marte, tot pe segmentul casei, facandu-i pe Raci repeziti sa vada terminate lucrarile legate de locuinta, punandu-i apoi sa repare ce au facut gresit sau pripit, initial. Sfatul meu este ca atunci cand alegeti o casa sau sa lucrati la renovarea unei case, sa nu alergati dupa forma, ci dupa fond. Nu este suficient sa va placa o casa, ci sa fie si practica. Marte mai poate aduce vizite neasteptate si neplacute, chiar din partea unor membri mai indepartati ai familiei sau, cine stie, persoane care au nevoie temporar sa locuiasca la dvs. Marte aduce si neintelegeri cu aceste persoane, mai ales ca aprilie si iunie, pot aparea tensiuni si situatii la care nu va asteptati. Sfatuiesc o data in plus, mai bine refuzati anumite vizite, decat sa suferiti apoi in tacere, asa cum mai obisnuiti cateodata.
Acelasi Marte poate crea stari emotionale intense, unele bune, altele mai putin bune, iar daca uneori va simtiti agitati, puteti da vina pe el.
Un aspect cu care Racul merge in continuare, ca si in 2013, este prezenta planetei Saturn pe segmentul iubirii si al copiilor. Nu pentru toti Racii lucrurile se limpezesc in 2014, ci exista o categorie de Raci care pot amana anumite realizari ce tin de iubire si copii, chiar si in 2015, daca pentru ei Saturn a actionat ca o frana menita sa ii faca sa reflecteze asupra Sinelui lor. Multi poate si-au dorit famile ca sa fi un lucru infaptuit, insa nu s-au gandit ce sunt ei pregatiti sa ofere. Multi nu sunt pragatiti sa ofere, ci doar pentru sa puncteze o realizare, iar pe acestia Saturn ii mai perpeleste la foc mic, ajutandu-i sa se descopere, sa-si constientizeze defectele si calitatile, maturizandu-i. Saturn poate aduce in cazul altor Raci si despartiri, avand in vedere tensiunile care se aseaza  in ianuarie, aprilie, iunie si octombriie la nivelul unor relatii care chiar pareau a fi pe punctul de a fi oficializate.
Racii care au copii trebuie sa acorde o atentie deosebita relatiior cu acestia sau educatiei copiilor, iar Saturn ii pune sa faca eforturi in acest sens. Copiii pot parea uneori ca se dezvolta de la sine, insa sunt momente care trebuiesc anticipate si intampinate cu discutii, ce mai tarziu nu si-ar mai avea rostul. Apropos de discutii, finalul de an, din 27 noiembrie perturba comunicarea Racilor, examenele, drumurile scurte sau eventuale contractele, deci atentie la tot delul de erori de comunicare, gandire, decizie sau in acte.
Din 23 decembrie Saturn finalizeaza, dar nu definitiv, revenind cateva luni in 2015, o lunga perioada de training, avand ca tema sentimentele Racilor, schimba foaia si isi propune ca nou atema de viata pentru Raci…munca acestora. Acest capitol il vom discuta in previziunile lui 2015, pentru ca presupune mai multe etape, care trebuiesc intelese ca atare.Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.


22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page

 


Prima Pagina | Previziuni 2014
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro