www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Pesti
19 februarie - 20 martie

  Previziuni Pesti 2014  

21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


2014 continua sa aduca pentru Pesti o serie de aspecte benefice, numai dvs sa stiti sa profitati si sa exploatati aceste oportunitati. Nu intotdeauna norocul ti se aseaza pe noptiera de la pat, ci trebuie sa pleci in cautarea lui manat de un fler aparte. Pestele este zodia care poate face asta, daca are mintea limpede si nu este bulversat de alte ganduri, la fel de bine, insa, se poate si imprastia in tot felul de actiuni ce pot veni apoi impotriva lui. Intotdeauna, chiar si acum, trebuie sa tinem cont de dubla personalitate, cu toate astea nu putem sa construim doua horoscoape.
Prima provocare ar aparea in planul sentimental, acolo unde avem pentru inceput de an si Jupiter si Luna neagra, numai bine sa zapaceasca si sa tulbure apele dragostei. Este nevoie de rabdare pana la 5 martie, pentru ca Pestii sa nu greseasca, sa nu faca erori pe care mai tarziu sa le regrete. Desi exista aici si un benefic care poate proteja, nimeni si nimic nu te poate proteja de un gand incalcit si de o fundatura in care ai ajuns pentru ca nu ai respectat niste reguli simple. Feriti-va de relatii complicate, adultere, sarcini nedorite. Nu sperati ca veti schimba un om, acolo unde viciul lui e clar si sigur, caci o veti face cu pretul sacrificiului dvs. Nu investiti momentan prea mult intr-o relatie si ma refer si financiar, deoarece se formeaza o cruce cardinala intre planete dure aflate pe axa banilor si cele aflate pe axa sentimentelor. Daca aveti o relatie mai veche, protejati-o, ca are inca nevoie pana la 5 martie. Dupa 5 martie si dupa suflet, Pestii devin cei mai norocosi dintre toti nativii zodiaului, exact pe segmentul iubirii, acolo unde au primit ispite si provocari pret de noua luni. Ar merita asteptarea ca sa puteti extrage ce-i mai bun din viata, atat din punct de vedere al iubirii, cat si al copiilor. Jupiter va favorizeaza in plan sentimental pana la 16 iulie, si sper ca Pestii sa isi gaseasca fericirea, iar daca nu, macar pacea.
O atentie deosebita trebuie sa o acordati in acest an evolutiei dvs, ma refer aici si la studii sau la orice forma de pregatire profesionala, Destinul ramanand pana pe 22 martie pe casa astrologica menita sa va faca mai cunoscatori si mai intelepti. Puteti studia ca sa deprindeti o meserie sau va puteti regasi prin ceea ce studiati. De asemenea puteti calatori dincolo de granitele tarii sau chiar puteti  pregati proiecte de studii sau profesionale ce au de-a face cu strainatatea. Dupa o perioada oarecare din 5 martie pana in 16 iuie cat sta Luna neagra singura in zona serviciului pentru dvs, fapt care are menirea sa va irite, fie in legatura cu munca, fie in privita colegilor de serviciu sau chiar al sanatatii care nu va face tocmai apt si cu chef de munca, avem incepand cu 16 iulie beneficiile aduse de Jupiter in plan profesional. Si acest tranzit, pe unii ii poate ajuta sa munceasca in afara tarii, cum ii poate ajuta sa gaseasca ceea ce cauta din punct de vedere al jobului. S-ar lega de acele studii de care aveti nevoie. Unii dintre dvs. pot chiar ocupa catedre, posturi universitare si aici ma refer si la Pestii absolventi de facultati si doctorate. Va fi si mai bine aspectata casa serviciului, dupa 27 noiembrie, cand Jupiter va ramane nestingherit de tulburarile Lunii negre, ajutandu-va chiar sa va urmati vocatia si pregatindu-va pentru adevarate reusite in 2015.
Sanatatea nu trebuie nici ea neglijata si tot aceste perioade, 5 martie -16 iulie e prost si confuz, deci evitati decizii radicale, caci un Marte indelung pozitionat, din pricina retrogradarii, pret de vreo 9 luni pe o casa astrologica ce tine de operatii si anestezii, va poate supune unor astfel de tratamente, solutionate pe graba, va poate lasa fara bani, cu cicatrici, ca apoi din vara sau din toamna sa aflati ca se putea si altfel. Remedii pentru sanatate atat pentru dvs, cat si pentru familia dvs. pot aparea , mai ales prin studiile la care ati fi putea fi supusi prin tema destinului dvs, fiind nascuti Pesti, o zodie medicala. Nu degeaba v-am spus ca va aflati intr-un stadiu de cercetare. Excludem din aceasta previziune, cazurile urgente, bolile aparute demult, operatiile amanate cat s-a putut sau iminente datorita unor neglijarii unor tratamente la timpul lor, deopotriva.
Atentie, cum spuneam, in 2014 la bani! Marte va roade punga, ca un soricel si o face pana la 26 iulie, destul, cat sa stati cu grija mai bine de jumatate de an. Pagube pot veni si de la soti sau parteneri de afaceri. Daca sotul sau sotia risca sa ramana fara serviciu, se va simti cu siguranta in bugetul familiei.
Ceva probleme in plan conjugal pot aparea si dupa 27 noiembrie.
Saturn ramane pana la sfarsitul anului intr-o pozitie astrala avantajoasa pentru Pesti, poate cea mai avantajoasa, pentru ca ajuta evolutiei. Pestii pot spune la sfarsit de 2014 ca in doi ani si jumatate de cand il au pe Saturn in Scorpion, au realizat ceva. Daca il veti folosi sa studiati, sa dati examene,  sa deveniti mai intelepti, mai filozofi, sa scrieti sau sa publicati, de exemplu, dupa 23 decembrie va poate astepta apogeul carierei dvs si pret de doi ani si jumatate dupa, eforturile dvs. vor fi incununate de recunoastere profesionala. 

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2014
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro