www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Pesti
19 februarie - 20 martie

  Previziuni Pesti 2015  

21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Este posibil ca in ultima perioada sa va fi situat in mijlocul unor tensiuni, conflicte sau poate ca ati fost epuizati de o sanatate putin subreda. Aceasta stare va lua sfarst chiar in prima luna din an, lasand loc unor concilieri, relaxari, dar chiar sau unor rasturnari de situatii care sa va puna din nou intr-o lumina benefica. Este o perioada excelenta pentru vindecare, acest fapt fiind valabil nu numai pentru cei care se stiu cu probleme de sanatate, dar si pentru cei epuizati de joburi carora nu le mai fac fata, fie din cauza naturii muncii ori a programului.
2015 este foarte bun, in special pana in august pentru cei care cauta sa se angajeze, doresc sa-si schimbe serviciul, doresc sa munceasca in strainatate sau vor sa incerce ceva nou sau pe cont propriu. Schimbarea profesionala ar trebui sa va aduca anul acesta mari satisfactii, dar trebuie sa stiti ca aceste vesti bune nu le primesc cei care nu fac nimic in sensul acesta. Este ceva de cautat sau poate chiar este ceva de studiat inainte de a va trezi binecuvantati la locul de munca.
Urmatorii doi ani, insa, sunt extrem de buni pentru Pestii care doresc sa incalece cai mari. Vor fi lansati sau relansati artisti din zodia dvs,  vor avea reusite poate chiar internationale persoane ce activeaza in multe domenii si este posibil ca multi sa beneficieze de pe urma muncii unor astfel de oameni, nascuti in zodiac Pesti. Puteti obtine functii de conducere sau puteti urma cai sociale care va pot transforma in lideri. Aici se incadreaza mai bine Pestii care au deja studii superioare.
Cu cat un Peste lupta mai mult pentru independenta sa, cu atat este mai bine sustinut astral. Evident nu putem generaliza. Pot exista si situatii in care sa existe tensiuni cu autoritatea parentala, atata vreme cat nu reusiti sa va identificati propriul drum sau aveti o varsta incompatibila cu statul pe banii parintilor.
2015 poate schimba multe lucruri. Atentie la relatiile conjugale pana in august 2015, caci un mic diavol isi baga coada. Nu puneti la suflet toate criticile partenerului, dar nici nu criticati excesiv. Se face din tantar armasar, apar suferinte noi si lucrurile pot scapa de sub control. Rudele, soacrele, cleveteala  pot strica. Din august incolo situatia se schimba radical. De aceea nu este bine sa luati decizii in prima parte a anului, cum nu e bine sa cadeti prada unor ispite ce va pot zdruncina din temelie mariajele. Evitati procesele si asocierile pana in august.
Cand spun ca lucrurile se schimba radical, inseamna ca pentru Pesti din august incolo incepe o perioada buna pentru reconcilieri, casatorii, intalnirea cu persoana potrivita. Puteti vedea brusc  intr-o alta lumina ceea ce mai ieri vi se parea de neierat la propria consoarta. Poate va luati cu altele, poate se schimba ceva in sistemul dvs valoric sau poate lipsa de comunicare v-a determinat sa interpretati lucrurile intr-o maniera proprie.
Comunicarea deficitara la Pesti este des intalnita. Spuneti da in loc de nu, intrati pe calea sacrificiului si cand clacati, toata lumea va judeca. Mai multa iubire de sine, nu strica!
Atentie la investitii proaste din septembrie pana la sfarsitul anului. De asemenea nu dati bani imprumut si nu va asociati nici macar cu propria mama. Atentie la lege, referire facand la bani. Nu ramaneti cu taxele neplatite sau nu ignorati legea.
Cei depresivi trebuie sa ceara ajutor specializat. Atentie si la aventurile amoroase…nu duc la nimic bun si ma refer aici doar le cei care special cauta doar implinirea sexuala si atat.
Una peste alta, 2015 va aduce Pestilor cele mai rasunatoare reusite socio-profesionale si putem arunca o steluta stralucitoare din acest context si asupra vietii personale, in cazul in care un Peste va reusi sa faca o casatorie la care multi sau multe ar ravni.

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2015
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro