www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Leu
23 iulie - 22 august

  Previziuni Leu 2015  

21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


2015 va aduce una din cele mai bune perioade pe care le-ati trait in ultimii ani. Noroc, sansa, oportunitati sunt, slava Domnului. Ce trebuie dvs sa dati la schimb, este curajul, determinarea, deciziile inspirate si dezmortirea dupa doi ani de neincredere, datorata unor situatii care v-au blocat. Aceasta perioada pentru unii poate dura pana la jumatatea lui august 2015, pentru altii poate insemna marcarea unui gol care sa aduca avantaje 12 ani, iar pentru cei mai norocosi dintre dvs, poate insemna”lovitura”vietii. Leul este o zodie inzestrata, insa nu toti sunteti constienti de asta sau nu ati fost educati sa credeti in talentele dvs creatoare sau puterea dvs de a-i conduce pe altii, prin a le fi exemplu sau dirijor de energie. Nu degeaba primul om de culoare care a ajuns sa conduca Statele Unite ale Americii s-a nascut in zodia Leului. Fixati-va repere inalte, nu va mai uitati la esecurile altora.
2015 este un an al iubirii, al regasirii Sinelui. Veti avea revelatii in ceea ce va priveste. O luati cu curaj de la capat, cumva. Aveti curaj sa puneti punct unor situatii neplacute din viata dvs, rupeti lanturi ruginite care v-au legat de relatii distructive. Gasiti iubiri noi. Faceti copii. Din mainile dvs. pot iesi lucruri minunate. Straluciti la anumite interviuri si altii nu mai pot fi lesne vazuti, pentru ca acolo existati dvs.
Cu alte cuvinte aveti succes si nu este rau  sa va bazati si pe felul in care aratati. Daca exista Lei care nu au fost multumiti de felul in care arata, prima parte a anului va determina sa va apreciati mai mult si sa va faceti timp pentru diete, sport sau schimbarea look-ului, ce nu poate fi decat de bun augur. Atentie la Leii supraponderali!  O serie de experiente inedite generate de acelasi tip de tranzit benefic, va poate pune in situatia unor oferte culinare greu de refuzat, cum ar fi daca ati calatori intr-o tara a carei bucatarie va lasa gura apa. Nu trebuie sa va refuzati o bucurie, doar sa va tineti de promisiunea pe care v-ati facut-o si atunci cand reveniti, sa reincepeti dieta.
Deveniti explorativi si s-ar putea  sa va confruntati chiar cu acel sentiment ca le vreti pe toate deodata si in plus Luna de pe cer. Atentie pana in august ca aveti ceva restrictii materiale si orice va doriti este bine sa nu fie foarte costisitor. Anul 2015 este bun financiar, dar incepand din august, nu si pana atunci. asadar marile cheltuieli nu este bine a fi programate la inceputul lui 2015, pentru ca ati putea intra in blocaj. Este posibil ca revenirea financiara din a doua parte a anului sa aiba legatura cu vanzarea unor proprietati, cu o mostenire, dar cel mai sigur are legatura cu inceputul revenirii dvs profesionale. O serie de probleme de familie sau legate de patrimoniu pot reveni intre jumatatea lui iunie si jumatatea lui septembrie anul 2015. Grijile legate de parintii cu probleme medicale se pot ridica in toamna.
Asa cum spuneam, 2015 va pune in lumina Sinele creator. Poate doi ani ati fost fortati de anumite imprejurari nefavorabile profesionale, care v-au fortat sa va intrebati incotro mergeti. Unii veti citi sau veti invata singuri, altii veti merge la cursuri, altii veti merge chiar la castinguri pentru diverse filmari sau concursuri, altii incepeti sa scrieti sau sa calatoriti. Asta va insemna curaj si curajul va va fi ghid.
Revin asupra vietii personale si va spun ca unii puteti gasi relatii care necesita efort in primii doi ani si jumatate de relatie. Trebuie sa discerneti, mai ales daca se intampla sa va indragostiti foarte tare. Poate nu e perioada in care sa cereti totul din prima, iar unii Lei vor fi naivi pentru ca se vor arunca cu totul in relatii posibil tumultoase, asa menite sa fie, insa se vor trezi intr-un vartej de probleme, pe care nu vor sti sa le rezolve, decat daca sunt atenti de la inceput.
Sanatatea pare in general buna, insa trebuie sa fiti atenti la dantura, tiroida si mancare proasta. Iulie poate veni si cu operatii sau poate cu dureri de stomac sau diverse afectiuni ale sanului, la femei, mai ales la cele care alapteaza.
Eclipsele va afecteaza in martie, aprilie si septembrie planul comunicarii, al contractelor, dar si al drumurilor, plan care ramane sensibil pana la sfarsit de an.
Oricum ar fi, aveti motive de optimism. Acum este momentul sa va regasiti!

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2015
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro