www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Gemeni
21 mai - 21 iunie

  Previziuni Gemeni 2014  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


2014 poate incepe pentru unii Gemeni sub auspiciul unei presiuni emotionale. Inca din 2013, din 8 decembrie, Marte intrat pe segmentul iubirii, dar si al relatiilor cu copii, dezechilibreaza ceea ce pana acum parea sa se fi mentinut pe linia de plutire, chiar daca multa vreme acest lucru nu era decat o aparenta. Marte aflat pe o casa sentimentala actioneaza agresiv, pripit, azi pe pozitie de lupta, maine abandonand nativul intr-o stare de acalmie deznadajduinda. Particularitatea acestui tranzit este ca, spre deosebire de cele doua luni cat planeta obisnuia sa stea intr-o zodie, acum va sta pana pe 26 iulie, data fiind retrogradarea sa.
Pot fi afectati Gemenii tineri care intra in relatii bazate doar pe atractie fizica, ulterior constatand ca era nevoie de mai multa rabdare sa se cunoasca cu noul partener si ca se ajunge foarte usor la dezechilibrarea relatiei, dupa ce se constata lipsa de compatibilitate. Sfatul meu este sa nu sariti cu ochii inchisi in relatii, pana ce nu ati cunoscut cat de cat persoana, altfel poate urma o perioada de promiscuitate sexuala sau iubiri furtunoase, in care mai multi parteneri se succed si pot lasa, mai ales femeile, cu un gust amar, si cu semne de intrebare legate de incapacitatea de a inghega o relatie serioasa.
O alta categorie de Gemeni perturbata de tranzitul martian pe casa iubirii si a copiilor, pot fi cei casatoriti, care ajung la o criza conjugala si singura legatura dintre ei si partener este copilul, pus in mod nefericit sa medieze relatia dintre cei doi sau care sufera si inca nu se vad urmarile. Nu as vrea eu neaparat ca lucrurile sa stea asa, dar Marte in Balanta ii poate face partinitori chiar si pe cei dintre cei mai grijulii parinti. La fel, sfatul meu este sa se aibe grija pana in vara, cand probabil multi Gemeni vor regreta o serie de erori comise.
Marte ii pune insa pe jar si pe Gemenii care, fie au asteptat prea mult pentru a face un copil si acum intra intr-o criza existentiala, mai ales pe aceia care au mers rational in viata si eu considerat ca pe primele locuri trebuiesc situate cariera, locuinta si plimbarile. Doar ca in cazul lor, Marte actioneaza ca o scanteie, care poate declansa decizii.
Posibil sa nu pot descrie, toate conjuncturile in care acest Marte poate crea efecte asupra vietii personale a Gemenilor, insa voi mai vorbi despre inca o categorie si anume a celor care au copii mari, fie adolescenti, fie la casele lor si contextul poate crea tensiuni intre generatii, din diverse motive.
La tanzitul lung al lui Marte se adauga si faptul ca Venus, planeta iubirii, aflata tot intr-un tranzit lung datorat retrogradarii, se aseaza intre 6 noiembrie 2013 si 5 martie 2014 pe o casa astrologica dificila, ce nu de putine ori limiteaza fericirea, norocul, implinirea, insa poate conduce la inhibarea sentimentelor de iubire, tradari, adultere, adica exact cauza unor tensiuni  ce pot conduce la dezechilibrele Gemenilor de care aminteam mai sus.
Si ca sa vin si cu vestile bune, este posibil ca toate aceste furtuni sa fie adevarate lectii de viata pentru Gemenii ce se pregatesc de o noua etapa a vietii lor si asta datorita faptului ca incepand cu 22 martie, Destinul va sta pe casa iubirii si a copiilor Gemenilor, insa, asa cum spuneam, nu poate aduce in prima jumatate a anului decat flacari, urmand ca lucrurile sa se aseze din 26 iulie incolo, pana spre final de 2015. Acest Destin aflat aici, poate veni pentru Gemeni cu echilibru emotional si sentimental, iubiri noi, copii, iar artistilor le poate da sansa vietii lor.
Pana pe 22 marte insa, mai avem  o codita de Destin ce va pune la munca, iar din acest motiv atentia Gemenilor trebuie sa se indrepte fie catre meserii noi, fie locuri de munca noi, fie sa aiba curajul sa solicite schimbarea conditiilor de munca la actualul serviciu.  2013 a fost un an de efort si efortul se poate prelungi pana la finele anului, dat fiind ca se mentine pe aceast sector astrologic al muncii si planeta profesor Saturn, care face ca lucrurile sa para ca sunt facute cu un efort mai mare, cu atat mai mult cu cat a existat si inca exista posibilitatea pentru unii Gemeni, sa investeasca sau sa inceapa activitati independente.
Aspectul  este sustinut si de faptul ca banii Gemenilor se pot inmulti pana in 16 iulie cat sta Marele benefic, Jupiter pe casa banilor, insa aveti putin mai mult atentie pana pe 5 martie, pentru ca langa Jupiter mai intarzie sa stea si Luna neagra cea pacalitoare si perfida, care va poate pune si in situatia, fie de a risca sume de bani, fie de a nu avea suficient curaj sau de a va teme de perioadele de inceput ale unor afaceri, in care veniturile mai fluctueaza. Si pentru cei care sunt angajati, salariile pot creste sau se pot obtine sume suplimentare dintr-o activitate extraprofesionala, insa nu trebuie sa uitati masura, caci Lilith va pune sa faceti si greseli, iar aici, fiecare trebuie sa apeleze la bunul sau simt pentru a intelege unde poate gresi intr-un astfel de context.
Destinul si Saturn nu vizeaza doar ocupatia Gemenilor, ci si sanatatea lor si e bine sa dea importanta cuvenita oricarei probleme vechi sau noi care necesita vizita la medic. Reamintesc ca Destinul mai sta  pe casa sanatatii pana pe 22 martie, obligandu-I pe Gemeni sa ajunga la medic si Saturn, cel care oboseste, imbatranese sau atribuie o lentoare in funtionarea organismului, ramane aici pana pe 23 decembrie, cu o revenire de cateva luni in 2015, deci suficient timp, incat pe cei neglijenti sa ii captuseasca cu cate ceva. 
Intre 5 marte si 16 iulie atentie la accidente, examene, contracte, relatia cu fratii si surorile, dar si cu vecinii. Luna neagra va ramane pe acest segment pana pe 27 noiembrie, insa dupa 16 iulie, acelasi sector legat de drumuri, examene, cursuri, contracte, vanzari-cumparari deschide usa si lui Jupiter, ceea ce inseamna rezolvari si indulciri ale unor stricaciuni facute de Luna neagra. De exemplu, nu achizitionati o masina in prima parte a anului. Nu semnati contracte foarte importante. Nu va inscrieti la cursuri pe care mizati sa va schimbe viata pana in 16 iulie etc. Jupiter ajuta din vara incolo sa vedeti mai limede aceste pe ce drum sa mergeti.
Pe final de an mai sunt doua mutari de energii, Luna neagra care va perturba energiile din locuintele Gemenilor, insa cu promisiunea ca 2015 va aduce ce-i mai bun pe acest segment, ca sa terminam intr-o nota optimista. Deci orice problema veti avea legata  de casa sau familie, o aveti pentru ca ea trebuie analizata atent, insa nu obsesiv, asa cum obisnuieste Luna neagra in Fecioara. Atentie si la problemele medicale ale unor rude fata de care aveti obligatii, caci acelasi tranzit vine cu erori medicale, in prima faza si va trebui sa alergati mai mult.
A doua mutare este legata de Saturn ce intra pe axa Gemeni- Sagetator, mai exact pe Sagetator si va actiona in directia unei maturizari fortate a Geamanului, din 23 decembrie incolo. Saturn aflat in aceasta pozitie vine sa aduca in relatiile Gemenilor si in principal in cele de mariaj un stadiu superior, in care fiecare dintre parteneri va trebui sa se adapteze pe noua vibratie a relatiei, altminteri risca o defazare, o indepartare si o raceala ce poate fi ireversibila.


Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.


22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2014
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro