www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Gemeni
21 mai - 21 iunie

  Previziuni Gemeni 2015  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Inceputul lui 2015 va aduce un plus de optimism, mai ales acelora dintre dvs. care asteptati vesti bune referitoare la sanatatea dvs. Dupa o perioada destul de lunga in care lucrurile nu au mers bine si nu ma refer neaparat la toti Gemenii, pareti sa scapati de acel traseu saturnian anevoios care a generat scaderea pana la cote minime a functiilor dvs vitale. Nu este obligatoriu sa fie vorba despre sanatatea Gemenilor, cat poate fi vorba si despre sanatatea unor persoane dragi, de care va preocupati. 2015 poate readuce intre jumatatea lui iunie si jumatatea lui septembrie o revenire a problemelor medicale sau poate doar niste vizite la medic, acolo unde stiti ca inca nu ati facut tot ce trebuia pentru a va declara sanatosi. Conteaza mult ce ati invatat din aceasta perioada si conteaza mult starea dvs de spirit. Comunicarea cu Sinele interior nu este intotdeauna foarte buna si pare sa nu fie buna nici acum pana in august 2015. Uneori va faceti griji inutile, nefondate., va otraviti cu informatii negative pana la nivelul crearii unor atacuri de panica. Si asta tot despre sanatate vorbeste, dar de data asta despre sanatatea psihica si emotionala.
Nu numai problemele medicale par sa se rezolve in 2015, dar si cele profesionale acolo unde este cazul. Pana in august 2015 aveti deschisa si bine aspectata educatia, a cursurile medii, de calificare in anumite meserii sau referitoare la un anume tip de reconversie profesionala, plecand de la o pasiune pe care o aveti. Unii invatati ceva nou si astfel schimbati meseria, serviciul sau adaugati o noua activitate, jobului current, cum le sta bine Gemenilor sa aiba doua slujbe sau o slujba de baza si una de drag. Altii invatati de doi ani sa “mergeti pe bicicleta”, dar 2015 poate veni cu diplome sau finalizarea unei asa zise ucenicii, ajutandu-va de acum sa va declarati maestri in ceea ce faceti. Poate fi un succes, un contract bun, o ridicare a cotei dvs, care va va asigura un parcurs mai bun, dar si venituri mai bune.
Pot aparea ceva probleme in relatia cu parintii, posibile probleme medicale ale lor, asta in primele opt luni ale anului. Pot aparea probleme la Gemenii tineri care simt ca nu mai pot locui cu parintii, datorita diferentelor de opinii sau cu socri. Prima parte a anului va forteaza destul de mult in privinta casei, indiferent de unde vin problemele (distanta fata de locul de munca, conditii inacceptabile, spatiu, zgomot sau intelegeri care nu mai sunt de actualitate) determinandu-va sa luati decizii importante din august incolo, atunci cand veti avea un avantaj astral in privinta mutarii, cumpararii unei locuinte sau constructiei casutei visurilor, demersuri care insa vor solicita eforturi destul de mari, dar care merita si va vor satisfice.
Incepe o perioada care va provoaca, va maturizeaza si va poate scoate pe multi dintre dvs. din zona de confort.
Cei care visati la iubire o puteti gasi in 2015, atentie insa din septembrie incolo caci s-ar putea sa dati peste relatii cu vicii ascunse. Eclipsele din martie, aprilie si septembrie influenteaza exact acest segment al relatiilor sentimentale si pot crea in aceste perioade sentimente distorsionate asupra partenerului de viata sau asupra vietii personale, in sensul in care or va manifestati prea increzatori, ori prea pesimisti, punctul de echilibru fiind insa undeva intre cele doua stari. Cu siguranta este nevoie de rabdare pentru a va bucura de o viziune limpede asupra a ceea ce se intampla cu relatiile dvs.
Putem vorbi in cazul Gemenilor de un 2015 care se refera la iubire, copii, casatorie, familie, camin, insa si aici este vorba despre discernamant si simtire deopotriva. Gemenii casatoriti trec intr-o alta faza a vietii conjugale, in care fie se maturizeaza impreuna, fie risca ca unul s-o ia inainte si unul sa ramana mai in urma, fapt ce aduce raceala si distanta intre soti. Poate chiar si acela care merge cu viteza mai mare ar fi bine sa dea dovada de toleranta in privinta celui care nu inainteaza atat de rapid, nu doar sa ii forteze mana. “La bine si la rau” este o sintagma cu multe si profunde intelesuri.
Posibil sa faceti drumuri destul de multe, cum la fel de bine unii dintre dvs va ganditi sa parasiti orasul in care stati sau poate sa va retrageti intr-o zona rurala. Activitatile casnice sau gospodaresti va pot aduce un plus de echilibru, poate chiar va pot ajuta sa va descoperiti un hobby.
Atentie la relatiile cu prietenii pana in octombrie. Nu asteptati neaparat prea multe, nu va suparati prea tare. Sunt perioade si perioade. Nu puteti judeca un om doar prin prisma actiunilor sale la un moment dat, caci nu stiti ce le genereaza. Un prieten se cunoaste intr-o viata.
Relatiile cu sefii sau cu autoritatile se pot strica in ultimele trei luni ale anului, ceea ce ori va streseaza, ori va face sa alergati mai mult pentru o problema ce s-ar fi putut rezolva mai repede, asa ca rezolvati din timp ce stiti ca nu depinde de dvs.

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.


22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2015
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Articole în publicatii | Studii | Biografie | Contact | Astrograme Personalitati

Situri prietene: www.MihneaFiran.ro | www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro