www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Previziuni

Predictii 2010


Multi dintre cei care deschid acum, cu nerabdare si curiozitate, paginile de internet ce-si propun sa anticipeze evenimentele lui 2010, sunt convinsa ca isi doresc sa creada despre perioada ce vine, ca este una salvatoare si miraculoasa. Nu sunt putini cei care si-au vazut visele naruite si au fost inghititi de acest val al schimbarilor mondiale, insa chiar si intr-un moment de cumpana, frumusetea vietii este daruita de gasirea portitei pe care Dumnezeu o ofera fiecarui om, fara exceptie. Orbirea sau blocajul in fata unei oportunitati nu sunt determinate decat de manifestarea in mai mare masura a pacatelor noastre, oricare ar fi ele dintre cele sapte, in detrimentul virtutilor sau, de ce nu, de slabiciunea noastra in fata manipularii fortelor oculte de pretutindeni.

2010 nu este un an mai bun sau mai rau ca alti ani, doar ca are in sine 3 particulariati:
-este extrem de bogat in aspecte astrale dinamice, ceea ce nu este rau, atat vreme cat situatia nu mai stagneaza, asa cum s-a intamplat pana acum, ci lucrurile se pun in miscare si evolueaza spre noi dimensiuni, provocatoare, puternice, riscante, dar cu potential.
-face parte din ciclul ultimilor ani de dinaintea lui 2012, in care suntem puternic obligati sa ne trezim si fiecare sa inteleaga ce vrea din asta, determinand un soi de insomnie in masa, la propiu si la figurat, o tendinta de constienta alerta in care nici nu ne prea putem permite sa vedem raul de langa noi si sa nu tragem o concluzie sau sa nu incercam sa facem ceva in sensul asta, fie ca suntem implicati, fie ca nu.
-este anul unui anume tip de mantuire colectiva, un soi de preselectie pentru etapa imediat urmatoare, in care se produce un demarcaj clar intre cei care au reusit pana acum sau cei care nu vor trece linia, din pricina incapacitatii de a fi prezenti in acel punct salvator al destinului lor, datorita intarzierii intuitive si absentei intelegerii spirituale.


NN-NS CAPRICORN-RAC

 

In 2010 axa nodurilor lunare ramane pe traseul Rac-Capricorn, determinand reorganizarea multor structuri la nivel de economie, cat si in plan politic. Intodeauna in acest context evolutia se face rapid, obligatoriu si interzice atasamentele emotionale de tipul: "lucrez in firma aceasta, pentru ca imi place colectivul" sau "il ajut pe tata sa dezvolte firma, pentru ca si el m-a ajutat pe mine sa imi termin scoala". Nodul Nord in Capricorn presupune detasarea de matca, de locurile comode si caldute, ruperea de colectivele in sanul carora ai fi crezut ca poti imbatrani, desprinderea sau falimentul unor afaceri de familie. Destinul in Capricorn inseamna ca fiecare este oarecum pe cont propriu si este obligat acum se se reorganizeze cum stie el mai bine, chiar si fara sa tina cont de ceea ce a fost valabil pana acum. Daca pana acum mama, tata si cei doi copii adulti aveau un business impreuna, acum unul, doi sau chiar toti, va trebui sa isi gaseasca fiecare drumul lui. Cei care vor ramane sa duca mai departe afacerea deja inceputa, vor trebui sa gaseasca resurse de urias in sensul noii organizatii, iar daca nu vor reusi pur si simplu vor abandona. De altfel se aplica acum un mai vechi principiu al meu si anume ca este destul de putin probabil ca intr-o familie, toti sa aiba acelasi destin profesional sau ca din cand in cand, destinele celor care candva au facut o echipa pe cinste, trebuie in mod obligatoriu sa se desparta, conform traseului individual al fiecaruia. Destinul in Capricorn ne incearca sa ne descurcam cu resurse putine, in austeritate, insa asta nu mai tarziu de februarie 2011, cand acelasi Destin schimbandu-si traiectoria spre Sagetator, ne poate rasfata din nou si ne poate da speranta ca blocajul mondial va lua oarecum sfarsit.

 

SATURN BALANTA CUADRATURA PLUTON 21.01-11.02 / 17.08-21.08

CAREU IN T PLUTON, JUPITER-URANUS, MARTE-SATURN 30.07-8.08

CAREU IN T PLUTON, JUPITER-URANUS, MARTE-SATURN-VENUS 10.08

OPOZITIE SATURN-URANUS 27.07 BERBEC-BALANTA

 

Din septembrie 2007, trecerea lui Saturn prin semnul Fecioarei a adus mai mult lucruri rele decat bune. Am vorbit despre asta in previziunile anteriorilor ani, asa ca nu o voi mai face acum. Voi spune insa ca diferenta pe care o resimte Saturn in Balanta, fata de Fecioara, este aceea dintre print si cersetor.
Saturn in Balanta, zodia exaltarii acestei planete, este o pozitie mult asteptata de catre cei care se pricep la astrologie. Sigur, va trebui sa tinem cont ca de unul singur, Saturn in Balanta nu va reusi sa creeze echilibrul asteptat si sa ne daruiasca linistea necesara, atata vreme cat in 2010, el este puternic blocat de cuadratura cu Pluton din Capricorn, care intre 21.01-11.02 si 17.08-21.08, va dejuca planurile justitiare ale planetei profesor si ne va determina sa experimentam extreme nebanuite ale vietii noastre, in mod special acolo unde unii dintre noi au obtinut beneficii spectaculoase din actiuni injuste, fortand destinul, trecand peste limitele morale, depinzand de persoane care acum mor sau se indeparteaza, pur si simplu. Saturn in Balanta isi propune desigur ca pana in septembrie 2012 sa echilibreze energiile terestre la toate nivelurile, inclusiv la nivel politic, spiritual, cultural, artistic, interuman. O va face prin noi insine, prin lectiile noastre de viata, prin cei de langa noi, prin oamenii care pot reprezenta adevarate modele pentru noi, insa in 2010 este posibil sa o faca mai dur in ianuarie, februarie, iulie si august, avand deja antecedentele din noiembrie si decembrie 2009, cand rasturnarile de situatie si pierderile formeaza o normalitate. Asadar se poate intampla sa asistam la adevarate lectii de viata cu final neasteptat ale unor personalitati care si-au cladit o imagine fascinanta, glamuroasa, de efect, insa care nu au tinut cont ca legile universale nu pot fi incalcate la infinit. Vorbesc de personalitati sau cazuri mediatizate, deoarece in aspectele astrale mai sus amintite sunt implicate planete grele, de generatie si cu impact colectiv major.
Ma astept chiar si la reorganizarea si repunerea pe niste baze mai sanatoase a structurilor statului de drept. In prezent se vorbeste de coruptie ca de o boala incurabila si multi dintre cei bine intentionati, justitiari prin nastere, se retrag sau refuza la a mai urma drumul vietii lor in domenii precum politica sau dreptul, din cauza unui sistem canceros, in care pana si cel mai puternic si corect om devine, mai devreme sau mai tarziu, atins de aceasta metastaza. Saturn in Balanta vine odata la 30 de ani sa aduca un soi de dreptate, iar cei incorecti ies din joc. Sigur, nu vor iesi toti. Fiecare are termenele lui si nu toti dau socoteala lui Dumnezeu, caci atata cat e lumea, si Intunericul isi are servitorii lui. Insa a vorbi de un intreg sistem corupt, a nu mai sti in cine sa ai incredere, a tolera minciuna, furtul si mizeria unora, doar pentru ca s-au descurcat, au fost inteligenti, au avut bani si au ocupat niste functii, multe dintre ele publice, acest aspect va fi luat in discutie in aceasta perioada.
Careurile in T amintite mai sus, creeaza in perioadele respective tendinta oamenilor catre violenta, revolta, manie si agresivitate. Carevasazica, ceea ce in anul 2009, an al Bivolului muncitor, obedient si supus, nu s-a reusit, referitor la obtinerea unor avantaje prin greva, in 2010 anul Tigrului de metal, se poate reusi, nervii fiind intansi la maxim. Oamenii pot indura si tolera, pot intelege ca Dumnezeu ii incearca, pot accepta ideea de criza generala, dar nu mai pot accepta minciuna si furtul. Cum Uranus depaseste intre 28.05 si 14.08 zodia Pestilor intrand in Berbec, apare situatia ca multe dintre organizarile oculte, intelegerile secrete sau actiunile paguboase ale unor capetenii sa-si piarda din putere.
Daca Saturn intra in Balanta, inseamna ca multe dintre situatiile extreme si la limita, de acum, tind catre o rezolvare. Saturn are darul de a readuce arta la adevarata ei valoare, de a elimina porcariile promovate la rang de valoare natioanala, de a readuce diplomatia si etica cuvantului exprimat public, daca nu ca obligatie, atunci ca moda si ma gandesc ca o poate face tot prin promovarea unor oameni exemplari, culti si educati, in defavoarea golaniilor sau eruptiilor purulente de prin televiziuni. Saturn in Balanta poate impune un nivel, o pot face chiar si oamenii care abandoneaza televizorul, deja posedat de fortele malefice, in favoare, teatrului, baletului, operei, sportului sau a unor cursuri de dans sau de comportament in societate. In moda se poate resimti, de asemenea, o tendinta fie spre austeritate, fie spre fenomenul downshifting.
In lunile de vara, dupa 27 iulie, cand un careu in T de exceptie, extrem de rar, va strafulgera cerul si Pluton, Uranus, Saturn, Jupiter si Marte intra toti in tensiune, eu sunt de parere ca ceva se rupe, se distruge si se inlocuieste cu ceva nou. Uranus implica forte colective si constiinta colectiva, Jupiter amplifica caracterul misionar al acestor influxuri astrale, Marte poate semana razboi sau lupta, iar Pluton arata ca nimeni nu va scapa fara o lectie de viata zdravana. Aspectul are loc pe semne dinamice, cardinale, de scurta durata, dar extrem de intense. Se schimba legi, se schimba reguli, se schimba oamenii, se schimba lumea sau poate chiar Universul.
In plan personal Saturn in Balanta va avea ca efect desfacerea multor casatorii, ca urmare a unor scadente karmice, dar si a unor rezultate proaste la testele la care au fost supuse in ultimii ani cuplurile aflate acum pe pragul de despartire.

 

JUPITER IN PESTI 19.01-6.06/ 10.09- 31.12

JUPITER IN BERBEC 07.06-09.09

JUPITER RETROGRAD 24.07-19.11

CONJ.JUPITER-URANUS 25.05-27.05 PESTI/ 7.06-14.06 BERBEC/10.09-24.09 PESTI /28.12-31.12 PESTI

LILITH IN PESTI 29.06-31.12


Anul acesta Jupiter, marele benefic are o traiectorie diferita de anii precedenti. De obicei el traverseaza o zodie intr-un an, insa in 2010 Jupiter va trece atat de rapid prin Pesti, incat la inceputul lui iunie deja va inregistra un ingres in Berbec, pentru ca in septembrie sa se reintoarca in Pesti pana la sfarsitul anului. Tranzitul lui este mai rapid, nelasand loc oportunitatilor, decat celor agili, norocosi sau iubiti de ingeri si vorbesc in special de cei nascuti in semnul Pestilor. De asemenea vom vorbi, in cadrul previziunilor pentru fiecare zodie, de aceste oportunitati fulger in functie de casa in care se afla Pestele pentru fiecare semn in parte.
Chiar si asa, vorbim insa de un tranzit pe cat de alert, pe atat de intens si inedit. In 2007 cand Jupiter traversa domiciliul sau diurn, Sagetatorul, imi aduc aminte ca nimeni nu avea nici o grija. Criza economica parea sa fie doar o gluma proasta si fiecare ne faceam planuri cum sa traim mai bine, pe ce sa cheltuim mai multi bani si unde sa calatorim mai departe. In 2010 Jupiter traverseaza tot domiciliul sau, insa pe acela nocturn si suntem si acum la fel de expansivi, insa undeva in imaginatia noastra , intr-o lume interioara in care traim ca intr-o poveste si nimeni nu ne poate opri sa speram sau sa experimentam tot felul de minuni. Se poate spune ca vorbim de inceputul vindecarii noastre, in primul rand plecand de la ideea ca poate din vina noastra s-a ajuns aici. Este acum sfarsitul unui ciclu zodiacal si este firesc sa vorbim despre un bilant. Jupiter in Pesti este un semn de mantuire si pentru ca in perioadele mai sus amintite se formeaza doriforia Jupiter-Uranus, vorbim de mantuire colectiva. Una dintre caile salvatoare ar fi sa ne intoarcem in numar foarte mare catre credinta pura, simpla, adevarata, sa mergem la biserica, sa tinem post si sa ne spovedim, iar apoi sa ne impartasim. Acest lucru ii poate ajuta si pe cei care pana acum au fost atat de ocupati, incat nu au mai respectat aceste simple reguli sau si-au umplut cu ore de munca pana si ziua sfanta de duminica. Acum vindecarea incepe din interior, catre exterior.
In cazul unora, Jupiter in Pesti ajuta ca multi ani de travaliu sa se finalizeze cu bine si sa scape de o anumita penitenta, dar pentru altii, care pana acum binele a insemnat altceva decat si o armonie cu cele sfinte, este un moment de judecata. Sigur ce spun eu seamana a predica intr-o biserica, dar ce sa facem daca Jupiter este justitiar, face dreptate celor incercati si ii judeca pe cei vinovati? Pestele este insasi zodia credintei si ne mai putem ajuta pe noi insine atat prin purificari impuse de destin, cat si prin a-i ajuta pe altii, fiind dispusi sa platim o moneda pentru iertarea noastra.
In alta ordine de idei si revenind mai mult la situatia actuala, Jupiter in Pesti face mult bine in domeniu sanatatii. Daca acum vorbim de epidemii, din ianuarie pana in iunie trebuie sa vorbim de vindecari si de progrese in domeniu sanatatii. Aceste progrese sau descoperiri pot fi realizate si in perioadele de conjunctie a lui Jupiter cu Uranus mentioante mai sus si ele pot fi cu adevarat semnificative pentru speranta de viata a pamantenilor. Jupiter in Pesti chiar ne ajuta sa intelegem cum functioneaza unele boli stranii si care sunt cauzele lor. Ne da posibiliatatea sa vindecam cauza.
Dar din 29.06 intrand si Luna neagra in Pesti putem vorbi si de erori medicale grave care pot afecta cetateanul de rand sau pot influenta un grup foarte mare de oameni. Vorbim acum de cele mai mari extreme si de nevoia noastra de a invata in acest an sa mergem pe sarma.
Conjunctia Jupiter-Uranus, mai ales in Berbec favorizeaza inovatiile in orice domeniu, oamenii inteligenti, iar unii dintre cei ce se nasc in aceasta perioada vor aduce mult bine omenirii.
Retrogradarea lui Jupiter in perioada mai sus mentionata, va incetini unele proiecte sau chiar le poate bloca. Se impune rabdarea.


SATURN RETROGRAD 14.01-31.05

In fiecare an retrogradarea lui Saturn ne determina sa facem un pas inapoi in fata unor proiecte si sa analizam mai bine situatia, inainte de a veni si a ne apuca de lucru. Aceasta retrogradare il intoarce pe Saturn din Balanta inapoi in Fecioara, readucand in discutie si spre analiza anumite situatii nefacute bine sau lasate in coada de peste in perioada octombrie 2009-ianuarie 2010. Unii se pot intoarce la fostele locuri de munca, altii reincep o constructie blocata anul trecut, unele lucruri se repara, dar nu recomand in perioada de retrogradare a lui Saturn (cu exceptia perioadei de formare a sextilului Marte-Saturn, analizat mai jos) sa incepeti acum ce puteti lasa dupa 1 iunie si in special daca este vorba despre infiintarea unei noi firme.

JUPITER SEXTIL PLUTON 5.02-8.02

Sextilul celor doua planete poate marca aparitia primelor semne ale unui anumit tip de nou inceput. Aspectul este benefic, bogat, solutionant, expansiv si mai ales determina scormonirea dupa solutii ascunse, ca un element de rezerva exeptionala la care nu puteati recurge decat intr-un moment critic.

OPOZITIE LILITH-MARTE 22.01-25.01/31.05-3.06

Aceasta opozitie extrem de paguboasa si periculoasa, dat fiind ca se formeaza intre malefici pe bratele Crucii Fixe, a mai deranjat odata in 2009, in perioada cand se vorbea de problemele de sanatate ale maestrului Gheorghe Dinica si infarctul lui Vladimir Gaitan. Nu as mentiona acest exemplu, daca nu as vrea sa fac referire la cat de periculoasa este opozitia pentru cei care deja sufera de anumite afectiuni cardio-vasculare, diverse infectii, boli genito-urinare, endocrine sua dentare (prin combinarea in cuadratura cu celelalte zodii de pe bratele crucii fixe). Aspectul este destul de prost pentru cei mici care se pot accidenta. Opozitia defecteaza aparate, masini, aparate de zbor, tot ce poate fi conectat sau functioneaza printr-un computer sau internet, poate determina blocaje majore, in functie de casele pe care se aseaza. De pilda, daca opozitia apare pe axa banilor, persoana respectiva poate avea blocaj material in perioadele mai sus mentionate etc. De asemenea ii face pe barbati mai agresivi sau mai posesivi. Pe unii insa ii poate face irezistibili, doar ca cu cat sunt mai irezistibili, cu atat sufletul femeilor atrase de ei, va fi mai ranit. Asadar, atentie la iubiri fatale!

CONJ.VENUS-JUPITER IN PESTI 17.02

Acest aspect este cel mai frumos si mai benefic din intregul an 2010. Prin exaltarea lui Venus in Pesti conjunct cu Jupiter guvernatorul nocturn al Pestilor, se poate intampla ca ingerii sa ne viziteze in numar mare Pamantul. Sigur, aspectul are punctul maxim in 17.02, dar se formeaza de exemplu si pe 14 de Sfantul Valentin ce are mare legatura cu degajarea unei energii extraordinare de catre cuplurile care nu se gandesc in aceasta zi decat la iubire. Si tare bine fac! Copiii ce se vor naste in aceasta zi si in zilele apropiate vor avea har in vindecare, arta, spiritualitate sau o alta vocatie la fel de inaltatoare.

CONJ. SOARE-JUPITER 28.02 IN PESTI

Aspectul aduce optimism, bucurie, veselie. Fireste, vine primavera si facturile de caldura si electricitate se reduc la un sfert. Fiecare dintre noi se poate simti, macar si pentru o zi, o personalitate, fara sa fie vorba despre caderea vibratiei prin vanitate. Pur si simplu: faceti azi o fapta minunata si ea va poate redarui increderea in sine si va poate aduce aminte ca v-ati nascut intr-un loc pe care fiecare il putem face mai frumos, daca vrem. Conjunctia poate determina intalnirea cu o persoana importanta (poate din strainatate) si necesara unui domeniu definit de casa astrologica pe care vi se aseaza. Bolnavii se pot simti mai bine. Cateva lucruri de evitat, insa: excesele de orice fel , increderea oarba, idolatrizarea si naivitatea.

CAREURI IN T CU VENUS, MERCUR SI SOARE IN MARTIE (CU PLUTON SI SATURN)

Atentie la discutiile ce pot duce la ruperea relatiilor. Nu trebuie mult, ca pe un asemenea aspect sa distrugeti intr-o secunda tot ceea ce a fost frumos inainte. As putea spune acum ca femeile gresesc mai mult. Aspectul insa conduce si la lucruri mai nefaste ca de exemplu agresivitate sau viol.

MARTE RETROGRAD 01.01-11.03 IN LEU

Se pot acumula in acest interval multe suparari si furii, mai ales ca tranzitul se face prin semnul incendiar al Leului. Nici nu vreau sa ma gandesc cum vor reactiona unii in aceasta perioada, mai ales ca putem vorbi de lezari de imagine, trezirea unor orgolii, provocare unei concurente neloiale sau erori de management cu consecinte grave. De asemenea nerabdatorii care sunt blocati acum din calea inceperii unor actiuni , vor reactiona de asemenea foarte temperamental. Neexteriorizare unor tensiuni, poate duce la dereglari cardio vasculare. Atentie la sarcinile cu probleme.

SEXTIL MARTE SATURN 15.02-18.02/ 22.03-25.03 AXA LEU-BALANTA

Este foarte bun pentru sportivi sau pentru inceperea recladirii propriei musculaturi. Este un aspect progresist care se refera la negocieri de succes pentru ambele parti, asezarea unei baze solide pentru colaborari pe termen lung, cu rezulate extraordinare. Asociati-va! (atentie, nu toti aveti aspecte natale pentru asociere, asa ca daca va bate gandul, consultati mai intai un astrolog, care va poate feri de mari pierderi). In prima perioada mentionata mai sus, ambele planete vor fi retrograde, in a doua ramane retrograd numai Saturn. Retrogradarile vorbesc mereu despre manifestarea unor actiuni care au mai fost facute in trecut, asa ca tineti cont si de acest aspect.

OPOZITIE SATURN-URANUS 26.04 FECIOARA-PESTI

Este una din cele 5 opozitii majore Uranus-Saturn de care am vorbit si in previziunile anului trecut si care sunt responsabile, impreuna cu alte aspecte astrale (de ex. Pluton in Capricorn si Sensul vietii in Capricorn) de criza economica internationala. Reamintesc ca opozitia s-a mai produs in 4.11.08, 5.02 si 15.09.09, acum si ultima este in 27.07.10, dar pe axa Berbec-Balanta. Opozitia vine cu o noua serie de distrugeri, pentru ca o noua era sa se instaureze. Ironia consta in faptul ca desi nu ne convine, viitorul nu ar fi aratat deloc bine, fara aceasta criza. Zicala " e loc pentru toti sub soare" ramane insa valabila, chiar si acum. Doar ca suntem teribil de fortati sa vedem ce nu am vazut pana acum: Care ne este, de fapt, adevaratul loc?

SATURN IN FECIOARA 8.04-22.07

Mentionez doar perioada, pentru ca acest aspect l-am analizat deja pe larg anul trecut.


NICOVALA + BARCUTA 20.05

Aceste configuratii astrale sunt rare si aducatoare de oportunitati. Se invata o lectie, se foloseste in mod constructiv o relatie, se poate aplica o lectie anterior invatata si se poate salva o situatie. Este un moment exceptional: folositi-l sau stabiliti-va pentru ziua de azi intalniri importante sau alte evenimente.

URANUS IN BERBEC 28.05-14.08

Intrarea temporara a lui Uranus in Berbec, anunta finalizarea unei epoci de suferinta. Nu are puterea in doua luni si jumatate sa faca mare lucru, asa ca nu va recomand in momentul acesta sa va hazardati in vederea unor noi actiuni, ci doar sa va ganditi la ele si sa le coaceti. Sunt cateva idei care isi vor gasi aplicarea acum, oportunitati ce pur si simplu vin si nu pot fi ratate. Se vorbeste despre reasezari si reconstructie dupa marea criza, se reorganizeaza anumite structuri, incepe revolutionarea multor domenii de activitate. De altfel Uranus va capata drepturi depline dupa marte 2011. Am invatat un lucru: Cu Uranus nu te joci si de aceea am ales ca prin studiul astrologiei sa mi-l fac prieten, mai degraba decat dusman. Uranus este responsabil de multe efecte spontane, ce pot lua prin surprindere oamenii sau natiunile. Cand Uranus isi propune sa schimbe ceva, nu are diplomatia sa te intrebe daca esti de acord. Pur si simplu ori te supui, ori te inactiveaza, asa incat el sa-si continue misiunea. Prin semnul Berbecului ma astept ca acest tranzit sa aduca o bogatie de idei si oportunitati.

CONJ.LILITH-NEPTUN 11.06-19.06 VARSATOR

Ei, in aceasta situatie pot spune ca vor invia vrajitoarele. Si daca tot avem un aspect pe Varsator, de ce nu, vor invia sau vor aparea niste vrajitoare moderne. Cine stie, si aici glumesc, se va inventa descantecul electronic sau magia prin mail. In alta ordine de idei, conjunctia aduce mari erori si la fel trebuie sa se tina cont de componenta tehnologia a zodiei pe care se produce, dar si de impactul in masa pe care il poate avea. Pot aparea falsi profeti, se poate descoperi false intentii filatropice etc. Oricum fiti cu bagare de seama. Nu este un moment bun pentru a va forma noi crezuri si idealuri, ci mai degraba de a ramane ancorati in ceea ce stiati ca functioneaza si va apara deja.


TRIGON MARTE, URANUS JUPITER 20.10-24.10 (SCORPION-PESTI)

Este un aspect benefic creatiei, exploziei de energie, marilor descoperiri, pionieratelor. Cu siguranta cel putin o minte luminata de pe acest Glob, va primi o informatie benefica, poate chiar salvarii omenirii si credeti-ma nu zic vorbe mari. La scara mai mica, trigonul vine cu idei geniale, gasirea unei chei pentru iesirea din impas, cu inspiratie la tinerii creatori, puternice revelatii spirituale si capacitatea ca cineva cu o energie prost directionata (de exemplu o viata sexuala dezorganizata, viata de noapte, pierderea timpului cu diverse activitati distructive) sa reuseasca acum sa canalizeze in sens pozitiv aceasta energie si sa abandoneze definitiv obicieurile proaste vechi.


VENUS RETROGRAD 8.10-18.11 IN SCORPION SI BALANTA

Acum avem de a face cu o perioada incendiara, din punct de vedere afectiv. In iubire, Venus retrograd vine cu rasturnari de situatie, descoperiri nefericite, facute de persoanele curioase, geloase si cotrobaitoare. Apar certurile si amenintarile cu divortul. Apar iubiri vechi, iubiri din trecut, dar care nu s-au bucurat de un final asa cum ar fi fost de parere cel putin unul dintre parteneri. Apar tradarile si asta nu suna bine deloc. Se ajunge intr-un final, la sfarsitul perioadei si dupa 19.11, ca lucrurile se reintre in normal si sa avem o balanta echilibrata, doar ca nu stim bilantul "victimelor" lui Eros si Cupidon. Este util sa va mai recomand ca pe retrogradarea lui Venus, oricat ati fi de ispititi de a nu astepta ca intr-o relatie sentimentele si energia iubirii sa cuprida toate chakrele sau cel putin sa ajunga la una dintre chakrele superioare, relatia nu va reprezenta dacat o simpla partida bazata pe atractie fizica.
Nu faceti cumparaturi fastuoase si nu va lasati ademeniti de sclipiri de moment. Intr-un astfel de interval se cumpara strictul necesar.


CONJUNCTIE PLUTON NN 24.11-30.11

Aici avem din nou un potential inovator, dar care vine cu oarece distrugeri pentru intarziati. Eu cred ca toata lumea a inteles in 2009 cat de puternic este acest val de transformari si ca doar Providenta sau o sanatate desavarsita a structurilor sau a relatiilor, din care fac parte, ii poate ajuta sa intre in noua era, in aceeasi formatie ca si pana acum. Aceia dintre dvs. care au simtit de ceva vreme ca treburile nu mai merg in directia stabilita anterior, sunt sfatuiti sa nu astepte noiembrie, pentru a lua o decizie, deoarece nu vor mai avea ce lua. Va fi tarziu si se pot trezi intr-o pozitie complicata si disperata. Incepeti macar sa studiati ceva, plecati din tara, schimbati serviciul, incheiati o relatie distructiva si incepeti o noua viata.

CONJ.NN, MARTE, PLUTON, MERCUR 15 DEC

Cine isi stabileste acum plecarea intr-o misiune sau inceperea unei activitati, poate fi considerat cel putin nebun. Este o perioada greoaie, aglomerata in care firul vietii noastre intampina provocari. Sigur, cine scapa de etapa asta va afirma cu mandrie: "Ce nu te doboara, te face mai puternic!" si sunt de acord cu asta. Totusi, evitati certurile, evitati-i pe agresivi, nu faceti lucruri ce pot fi amanate trecand peste starea dvs. de sanatate, pentru ca va puteti distruge prin stress. Unii organizatori sau patroni sunt destul de incarcati si pot lua decizii pripite acum. Conjunctia predispune la graba si distrugere, asa ca nu ar strica sa asteptati sa treaca momentul ca sa nu regretati apoi o decizie proasta.


Sper ca v-am convins de bogatia aspectelor acestui an, de suceala si dinamica lui, fenomen ce se va rasfrange in starea noastra de spirit, care ne poarta cand pe val, cand prin tenebre. Turbulenta este in continuare specifica asa-zisului fenomen "apocaliptic", care premerge 2012, dar pe care eu il privesc cu mai multa duiosie si il consider o zguduiala de la Dumnezeu, care a strigat la noi prea mult sa ne trezim si noi ne-am facut ca ploua.

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti