www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Studii » Costel Busuioc

Studii

Celebritati, evenimente, situatii, idei...


15 feb 2008: Costel Busuioc - un dublu misionar: muzica si diplomatie!

Ca stiu altii sa puna mai bine in lumina valorile noastre, nu suntem noi de vina, ci poate Sensul vietii lui Costel care se afla pe Sagetator (strainatate) si pe casa transformarilor radicale. La 180 de grade regasim Nodul Sud pe casa a doua si in Gemeni, care ne arata ca la nivelul unei vieti anterioare, acesta si-a studiat atent vocea. De asemenea, Luna (popularitatea) o regasim tot pe o casa ce guverneaza taramurile indepartate. O populariatate si o afirmare greu incercata de insusi guvernatorul Lunii, Saturn, care aflat intr-o tensiune maxima pe casa studiilor gimnaziale si medii, l-a impiedicat pe tanarul nostru talent sa-si finalizeze scoala si deci sa-si poata valorifica harul. Dar oare ar fi facut el ceva in sensul studiilor muzicale? O aglomerare de planete (6 la numar) pe casa muncii, a constrangerilor, a datoriilor morale si a sanatatii, il condamna la o munca inferioara talentului sau, toate cu un rost si la timpul sau. Se pare ca zidarul nostru, cu aceeasi aglomerare de planete se regaseste pentru o perioada de timp chiar si in zona terapiilor complementare ( Soarele si guvernatorul ascendentului pe casa sanatatii+Jupiter in Pesti, ce confera harul vindecarii), abilitatile sale in acest domeniu fiind indiscutabile.

Zodia Balantei, in care s-a nascut Costel, nu conteneste sa ma uimeasca prin extrema pe care o scoate la lumina o data cu acest concurs, mai ales ca in cazul lui avem de-a face cu o tripla conjunctie Venus (voce), Marte(forta), Soare(personalitate creatoare) incadrata de doua planete transpersonale Uranus si Pluton ce il pun pe nativul nostru mai degraba in conexiune cu energii superioare, ale caror vibratii au, iata, capacitatea sa creeze rezonante in masa. De altfel titulatura de fenomen este data de conjunctia Soare(personalitatea)/Uranus(geniul, revolutionarul, ambasadorul, neobisnuitul), care fiind activata in acest moment de exceptie de o aliniere de planete in Varsator, dar si de Marte in Gemeni, creandu-se astfel piramide pe semne de aer, fac ca informatiile despre geniul din Carpati, sa circule cu o repeziciune uluitoare, ba chiar sa ne faca sa uitam pe noi, ca natie, de problemele grele ale momentului. Daca l-am fi vazut pe strada cantand, poate am fi trecut pe langa el fara sa constientizam pe deplin ce am auzit, numai ca Uranus(televiziunea), il face sa se simta in mediul sau, ii confera stralucire, el insusi fiind o persoana cu vibratie uraniana. Sensul vietii ii trece lui Costel peste Punctul de noroc, iar Jupiter(sansa, juriul, premiul, reusita) peste Luna(popularitatea) creandu-i acestuia o sansa fara precedent.

Luna neagra de pe casa concurentilor starneste mari invidii si dusmanii printre concurentii sai si cred eu ca este atacat cu sageti energetice otravitoare, dar care nu ii pot face rau, pentru ca iubirea degajata de toti cei care il urmaresc cu sufletul la gura este prea mare, iar cu Marele benefic pe casa protectiei, are Cineva grija de el de Sus de tot.

Tind sa cred ca va castiga concursul, cu un Jupiter(norocul) culminant, desi nu mai conteaza, pentru ca el a castigat oricum. Si-a implinit visul (Sensul vietii conjuct cu Neptun), ne tine cu sufletul la gura, si nu numai pe noi romanii. Mai este ceva destul de curios! Spuneam eu mai sus ca exista o ratiune pentru care el, pesemne ca a stat ascuns pana in acest moment. Nu am fi avut acum nevoie de un tenor scolit, ci tot de un emigrant...de un alt gen de emigrant. A aparut exact cand Romania avea mai multa nevoie de el, ca sa ne spele imaginea in lume de "petele de Mailat", caci deh, unde nu se descurca Cioroianu, acest magnific om simplu, curat la suflet si fara prea multa scoala sau studii diplomatice, si cu toate astea atat de complex, pe nume Costel, ne ajuta sa dregem ...Busuiocu'.

 

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti